evexoria
2x15
acilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya amk yarin okul aciliyo ben telefonu goturcem sana vidyo aticam unutmazsamacilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
yarın pazar olmYa amk yarin okul aciliyo ben telefonu goturcem sana vidyo aticam unutmazsam
Methlerin etkisi napican sen cekiyim diykn ben ztn cekiyomyarın pazar olm
Alkol yasi 13 e dustu mu amkacilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
git biraz hava al günleri karıştırmayada başladınMethlerin etkisi napican sen cekiyim diykn ben ztn cekiyom
oruspu çocuğu ben 17 yaşındayım 13yaşında sadece babamın rakısını içiyordumAlkol yasi 13 e dustu mu amk
yav senin o türbanlı annenin türbanını parçalarım
Weed içacilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
Ananin amina bonesmash yaparim amcigi kocamandi devasa olur babani iceri sokar raki partisi yaparim orospu cocuguyav senin o türbanlı annenin türbanını parçalarım
annenle sikiş anımı okuAnanin amina bonesmash yaparim amcigi kocamandi devasa olur babani iceri sokar raki partisi yaparim orospu cocugu
otuda tekelde satıyorlardı amına koyimWeed iç
aga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul varHangi yöntemi uygulayacan
zaten debloat sayılıırım ama daha çok olmam lazımaga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul var
Bol şans güzellikaga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul var
Olm harbi çalcan mı. Aqaga sanırım migrosa gitcem belki içmem ama bugün kardiyo yapcam debloat olmam lazım yarın okul var
çok zor bir şey miOlm harbi çalcan mı. Aq

Etik geliyor mu aq hadi ben oç itrailin burger parasını geri alıyomdq marketten bişey çalmak hırtlığa giriyor aq böyle bi alışkanlık oluşturmamalı etikliğin göt deliğine düşüyonçok zor bir şey mi![]()
haklısın aslında ama 17yaşındayım büyük marketler alkol satmıyoEtik geliyor mu aq hadi ben oç itrailin burger parasını geri alıyomdq marketten bişey çalmak hırtlığa giriyor aq böyle bi alışkanlık oluşturmamalı etikliğin göt deliğine düşüyon
tekelden al diyeceksin tekellere para kazandırmayı pek sevmiyorum sigara dışında kötü anım var
Yakalancan aqhaklısın aslında ama 17yaşındayım büyük marketler alkol satmıyotekelden al diyeceksin tekellere para kazandırmayı pek sevmiyorum sigara dışında kötü anım var
bir şey olmaz ondanYakalancan aq
Hırt işi çünkü kmk bir daha yapma insanlık bu kadar ölmedi@arseth6 yaptığım şeyleri sorgulattın bana hırt demem çok ağırıma gitti ama param yok daha peptit alıcam![]()

bakarızda hazır gençken gençliğimi ne güzel sonuna kadar yaşıyordum aksiyonda gerekiyor bazen zaten 18 olduktan sonra böyle bir şeyi hayatta yapmayı düşünmezdmHırt işi çünkü kmk bir daha yapma insanlık bu kadar ölmedi![]()
vay mq hiç böylw düşünmemiştimbakarızda hazır gençken gençliğimi ne güzel sonuna kadar yaşıyordum aksiyonda gerekiyor bazen zaten 18 olduktan sonra böyle bir şeyi hayatta yapmayı düşünmezdm
bide benim arkadaş sürekli çantasına paket paket magnum dolduruyordu çarşıda kovalamıştı kasiyer yakalayamamıştı çocuğu çocuk kaçmıştı.çocuk sürekli çalıyordu ama birgün çok ansız yakalandıda çalışan eşyaları bıraktırdı bir daha burda görmeyeyim seni diyip yollamışvay mq hiç böylw düşünmemiştim
Ya sen cingane falan mısın amk arkadaş çevreni sikim senin bune olm macera tutkunuda sikimbide benim arkadaş sürekli çantasına paket paket magnum dolduruyordu çarşıda kovalamıştı kasiyer yakalayamamıştı çocuğu çocuk kaçmıştı.çocuk sürekli çalıyordu ama birgün çok ansız yakalandıda çalışan eşyaları bıraktırdı bir daha burda görmeyeyim seni diyip yollamış
yok değilim türküm amkYa sen cingane falan mısın amk arkadaş çevreni sikim senin bune olm macera tutkunuda sikim

18 yaş altı hiçbir sik olmuyorki zaten sg diyip yolluyorlarbide benim arkadaş sürekli çantasına paket paket magnum dolduruyordu çarşıda kovalamıştı kasiyer yakalayamamıştı çocuğu çocuk kaçmıştı.çocuk sürekli çalıyordu ama birgün çok ansız yakalandıda çalışan eşyaları bıraktırdı bir daha burda görmeyeyim seni diyip yollamış
@arseth6 bak adamın mental benle aynı18 yaş altı hiçbir sik olmuyorki zaten sg diyip yolluyorlar
genç yaşta bayağı iyi bir fırsat bence hırsızlık
Vay mk cingan orospular bundan çocuk yapıyormuş demek18 yaş altı hiçbir sik olmuyorki zaten sg diyip yolluyorlar
genç yaşta bayağı iyi bir fırsat bence hırsızlık
zaten amınakoyduğumun çingenelerinin mahallesine halısaha için gidiyorum baya kötü insanlar suriyeli caddeleri daha iyi amkVay mk cingan orospular bundan çocuk yapıyormuş demek
Bizim lotta zencilerle beraber yaşadıkları mahalleler var insanlığın tuvaleti niye hep hindu ve zenciler amk bunlar niye varzaten amınakoyduğumun çingenelerinin mahallesine halısaha için gidiyorum baya kötü insanlar suriyeli caddeleri daha iyi amk
onlar olmasa sistem çöker onlar köleBizim lotta zencilerle beraber yaşadıkları mahalleler var insanlığın tuvaleti niye hep hindu ve zenciler amk bunlar niye var
2 gr 4000 eldenacilen ne olursa olsun kafayı ya bu gece ya da yarın bulmam lazım canım çok istiyor alkol çalma işini yarın denicem haber ederim
asla elimi değdirmem öyle şeylere en fazla alkol içerim2 gr 4000 elden
Dene bi yok böyle biseyasla elimi değdirmem öyle şeylere en fazla alkol içerim![]()
17yaşındaki çocuğa yasadışı madde satmaya çalışmaktan hapse girebilirsinDene bi yok böyle bisey
Değerli polisler ve psikolog bunların hepsi şaka amaçlıdır yüce Türk yargısına güvenim tamdır17yaşındaki çocuğa yasadışı madde satmaya çalışmaktan hapse girebilirsin![]()