kirpik yoğunluğunu nasıl daha çok arttırabilirim?

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
kripiklerim iyide bi tık daha fazla olsa daha iyi durur eye aream ne kullanmam gerekir dostlar

• +1
Reactions: Auchelius, yadih and pashanimair
kripiklerim iyide bi tık daha fazla olsa daha iyi durur eye aream ne kullanmam gerekir dostlar
o kadar thread yapmış mogeater @marlonteixeira sen hâlâ thread açıp soruyon ama

• +1
Reactions: Auchelius, Arisylva, marlonteixeira and 3 others
Yav her şey orbital amk siz takmışsınız kaşa kirpiğe

• +1
Reactions: Auchelius, yadih, why not me? and 3 others
Knk kirpikten önce dudağını büzmeyi bırak bide kendini chadlite sandigin deluzyonel mentalden cik

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Resistance., Dathomirian Zabrak and 3 others
agzini yuzunu sikeyim senin

• +1
  • JFL
Reactions: why not me? and pashanimair
Knk kirpikten önce dudağını büzmeyi bırak bide kendini chadlite sandigin deluzyonel mentalden cik
olm siteye attım kendimi öyle dediği için diyom ne takıldınız aq bu kadar

• +1
Reactions: pashanimair
Kirpiklerin yeterince iyiydi zaten. Senin göz alanındaki tek ciddi kusur muhtemelen PFL.

Göz alanında güzel bu arada fazla takılmana gerek yok.

İlla diyosan da hindistan cevizi yağı badem yağı iş yapar.

• +1
Reactions: pashanimair
Kirpiklerin yeterince iyiydi zaten. Senin göz alanındaki tek ciddi kusur muhtemelen PFL.

Göz alanında güzel bu arada fazla takılmana gerek yok.

İlla diyosan da hindistan cevizi yağı badem yağı iş yapar.
eyw hocam ama pfl nedir bilmiyorum

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
eyw hocam ama pfl nedir bilmiyorum
Knk gözlerin yatay uzunluğu mesela farketmişsindir gözlerin biraz kısa yani medial kantus ile lateral kantusların arasındaki mesafe biraz kısa( kısaca başlangıç ve bitiş noktası bro) bu biraz PFL denen kavram ile alakalı. Ama yine de gözlerin güzel tam anlaman için aşağıya bırakıyorum birkaç örnek.

1760818128004
1760818219396

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Knk gözlerin yatay uzunluğu mesela farketmişsindir gözlerin biraz kısa yani medial kantus ile lateral kantusların arasındaki mesafe biraz kısa( kısaca başlangıç ve bitiş noktası bro) bu biraz PFL denen kavram ile alakalı. Ama yine de gözlerin güzel tam anlaman için aşağıya bırakıyorum birkaç örnek.

View attachment 4222655View attachment 4222658
evet evet benim gözlerimde böyle nası düzelticem bilmiyorum kaş göz hareketi vs düzelirmi acaba önerin varmı?

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
evet evet benim gözlerimde böyle nası düzelticem bilmiyorum kaş göz hareketi vs düzelirmi acaba önerin varmı?
Bro orbitallerle alakalı ya PFL'i surgerysiz düzeltme şansın pek yok.

Hangi surgery PFL artırır dersen Lateral Kantoplasti var PFL için dış köşeyi biraz daha kesip uzatıyorlar. Daha fazla bir şeyler öğrenmek istersen spoilere bıraktığım tiradı okuyabilirsin.

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Bro orbitallerle alakalı ya PFL'i surgerysiz düzeltme şansın pek yok.

Hangi surgery PFL artırır dersen Lateral Kantoplasti var PFL için dış köşeyi biraz daha kesip uzatıyorlar. Daha fazla bir şeyler öğrenmek istersen spoilere bıraktığım tiradı okuyabilirsin.

teşekkür ederim tavsiyelerin için iyi geceler yeni görüyorum threadini kb gece gece yazıyorum

• +1
  • Love it
Reactions: Resistance. and pashanimair