kobain
çekiç uzmanı dalkavuk
kripiklerim iyide bi tık daha fazla olsa daha iyi durur eye aream ne kullanmam gerekir dostlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
o kadar thread yapmış mogeater @marlonteixeira sen hâlâ thread açıp soruyon amakripiklerim iyide bi tık daha fazla olsa daha iyi durur eye aream ne kullanmam gerekir dostlar
mirin gatekeepYav her şey orbital amk siz takmışsınız kaşa kirpiğe
Knk kirpikten önce dudağını büzmeyi bırak bide kendini chadlite sandigin deluzyonel mentalden cikkripiklerim iyide bi tık daha fazla olsa daha iyi durur eye aream ne kullanmam gerekir dostlar
olm siteye attım kendimi öyle dediği için diyom ne takıldınız aq bu kadarKnk kirpikten önce dudağını büzmeyi bırak bide kendini chadlite sandigin deluzyonel mentalden cik
eyw hocam ama pfl nedir bilmiyorumKirpiklerin yeterince iyiydi zaten. Senin göz alanındaki tek ciddi kusur muhtemelen PFL.
Göz alanında güzel bu arada fazla takılmana gerek yok.
İlla diyosan da hindistan cevizi yağı badem yağı iş yapar.
Knk gözlerin yatay uzunluğu mesela farketmişsindir gözlerin biraz kısa yani medial kantus ile lateral kantusların arasındaki mesafe biraz kısa( kısaca başlangıç ve bitiş noktası bro) bu biraz PFL denen kavram ile alakalı. Ama yine de gözlerin güzel tam anlaman için aşağıya bırakıyorum birkaç örnek.eyw hocam ama pfl nedir bilmiyorum
evet evet benim gözlerimde böyle nası düzelticem bilmiyorum kaş göz hareketi vs düzelirmi acaba önerin varmı?Knk gözlerin yatay uzunluğu mesela farketmişsindir gözlerin biraz kısa yani medial kantus ile lateral kantusların arasındaki mesafe biraz kısa( kısaca başlangıç ve bitiş noktası bro) bu biraz PFL denen kavram ile alakalı. Ama yine de gözlerin güzel tam anlaman için aşağıya bırakıyorum birkaç örnek.
View attachment 4222655View attachment 4222658
Bro orbitallerle alakalı ya PFL'i surgerysiz düzeltme şansın pek yok.evet evet benim gözlerimde böyle nası düzelticem bilmiyorum kaş göz hareketi vs düzelirmi acaba önerin varmı?
teşekkür ederim tavsiyelerin için iyi geceler yeni görüyorum threadini kb gece gece yazıyorumBro orbitallerle alakalı ya PFL'i surgerysiz düzeltme şansın pek yok.
Hangi surgery PFL artırır dersen Lateral Kantoplasti var PFL için dış köşeyi biraz daha kesip uzatıyorlar. Daha fazla bir şeyler öğrenmek istersen spoilere bıraktığım tiradı okuyabilirsin.
![]()
👀Göz alanı — Estetik Odaklı Rehber👀
Öncelikle merhaba bugün göz alanınızı size tanıtacağım ve öğreteceğim, bu threadda göz alanınızdaki kusurları öğrenecek ve bunları hangi estetik operasyonları ile düzenleyebileceğinizi söyleyeceğim. İşlenecek başlıklar 1-Göz alanına yüzeysel bir bakış. 2-Supraorbitaller / İnfraorbitaller...looksmax.org