ldarmaxxerr
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birisi varya o kalabalığın içine çanta bırakıp patlatcak allahım helak et foidleriolusunu dirisini siktigimin foidleri 900k dolar toplamis amk karisi 3 tane cocugu oldurdugu icin ortada olmasina ragmen destek veriyolsr bide surdaki karilarin hepsini rapeleyip oldurceksin amk varya feministim diye gezen birini gorursem bogcam yolda
hepsini teker teker rapeliceksin offbirisi varya o kalabalığın içine çanta bırakıp patlatcak allahım helak et foidleri
acıyorum cidden büyük ihtimal tarihteki çoğu katil kadın olsa savunurlardı bunlar
bunlarin zeka seviyesi maymunlardan daha dusuk aqhormonlardan diyen kadın gördüm puhahhaa testom yüksek sülalene tecavüz edicem ben de
ve şunuda küçümsememek lazım karı kendi çocuklarını öldürdü öyle rastgele çocukta değil gitti bildiğin kendi çocuklarını öldürdü bunu cidden herkes yapamaz
bizmi oldurduk aqHepimiz yok edilmeliyiz
yok yine de yok edilmeliyiz toplucabizmi oldurduk aq
baskasınınkini oldurse yine savunursun amk yani bunu savunanin harbi allahi yokturve şunuda küçümsememek lazım karı kendi çocuklarını öldürdü öyle rastgele çocukta değil gitti bildiğin kendi çocuklarını öldürdü bunu cidden herkes yapamaz
katilmiyorum buna zaten 1 kere dunyaya geliyosunyok yine de yok edilmeliyiz topluca
biri de kocasi onun hormonlarını karistirdi yemege hormon katip zorla oldurttu demistihormonlardan diyen kadın gördüm puhahhaa testom yüksek sülalene tecavüz edicem ben de
desteklerinin özel başka bir sebebi var mı? cocugunu öldürüp mahkemeye çıkan tek kadın bu değil yaniolusunu dirisini siktigimin foidleri 900k dolar toplamis amk karisi 3 tane cocugu oldurdugu icin ortada olmasina ragmen destek veriyolsr bide surdaki karilarin hepsini rapeleyip oldurceksin amk varya feministim diye gezen birini gorursem bogcam yolda
kanka ttye linsday yaz sonra kadini savunanlarin sayisina bakdesteklerinin özel başka bir sebebi var mı? cocugunu öldürüp mahkemeye çıkan tek kadın bu değil yani
postpartum ruhsal rahatsızlıklara dikkat cekmekdesteklerinin özel başka bir sebebi var mı? cocugunu öldürüp mahkemeye çıkan tek kadın bu değil yani
ttde var ordan bakOLAY?????????????????