Lindsday oçu ve feministler

ldarmaxxerr

ldarmaxxerr

Bronze
olusunu dirisini siktigimin foidleri 900k dolar toplamis amk karisi 3 tane cocugu oldurdugu icin ortada olmasina ragmen destek veriyolsr bide surdaki karilarin hepsini rapeleyip oldurceksin amk varya feministim diye gezen birini gorursem bogcam yolda

Attachments

• IMG_2675.jpeg
    IMG_2675.jpeg
    265 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: pardonriki, foidsforlife, Gordon Freeman and 7 others
Low Iq Frontal Lobe GIF

• JFL
  • +1
Reactions: Timuri, Gordon Freeman, susisesi and 3 others
olusunu dirisini siktigimin foidleri 900k dolar toplamis amk karisi 3 tane cocugu oldurdugu icin ortada olmasina ragmen destek veriyolsr bide surdaki karilarin hepsini rapeleyip oldurceksin amk varya feministim diye gezen birini gorursem bogcam yolda
birisi varya o kalabalığın içine çanta bırakıp patlatcak allahım helak et foidleri

• +1
Reactions: pardonriki
acıyorum cidden büyük ihtimal tarihteki çoğu katil kadın olsa savunurlardı bunlar

• +1
Reactions: erlang and susisesi
hormonlardan diyen kadın gördüm puhahhaa testom yüksek sülalene tecavüz edicem ben de

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, pardonriki, ascndndfrgt and 3 others
hormonlardan diyen kadın gördüm puhahhaa testom yüksek sülalene tecavüz edicem ben de
bunlarin zeka seviyesi maymunlardan daha dusuk aq

• +1
Reactions: ascndndfrgt, erlang and susisesi
Hepimiz yok edilmeliyiz

• +1
Reactions: ascndndfrgt
ve şunuda küçümsememek lazım karı kendi çocuklarını öldürdü öyle rastgele çocukta değil gitti bildiğin kendi çocuklarını öldürdü bunu cidden herkes yapamaz
baskasınınkini oldurse yine savunursun amk yani bunu savunanin harbi allahi yoktur

• +1
Reactions: EK0
biri de kocasi onun hormonlarını karistirdi yemege hormon katip zorla oldurttu demisti :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

desteklerinin özel başka bir sebebi var mı? cocugunu öldürüp mahkemeye çıkan tek kadın bu değil yani

desteklerinin özel başka bir sebebi var mı? cocugunu öldürüp mahkemeye çıkan tek kadın bu değil yani
kanka ttye linsday yaz sonra kadini savunanlarin sayisina bak

postpartum ruhsal rahatsızlıklara dikkat cekmek
bu kadının yasadını iddia ettigi dogum sonrası psikoz en nadiriydi galiba 1-2 bin doğumda bir

• +1
Reactions: coax96
OLAY?????????????????

Bunların bazıları ilerde anne olucak insanlar bu arada

• +1
Reactions: ldarmaxxerr