FlotPSL
Luminary
I promised no moretake some hymens please![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I promised no moretake some hymens please![]()
idk bruhWhy did u think i was German
Pa oni i nemaju decu. Oni bi radije jednog kera i dobar posao nego porodicuLiberali imaju slabu svest i ne bi trebalo da ostavljaju potomstvo
Ogre, 0 appeal
A ko ih je stvorio?Pa oni i nemaju decu. Oni bi radije jednog kera i dobar posao nego porodicu
e ovakvi ti podrzavaju PaLIEstinu, pa ti vidi na čiju stranu staješ![]()
„Antifašisti Beograda“ pozivaju na osudu skupa „protiv zamene stanovništva“
"Antifašisti Beograda" pozivaju na bojkot skupa koji je najavila organizacija "Narodna patrola" za petak, 24. oktobar, pod nazivom "protiv zamene stanovništva" na Trgu republike u Beogradu od 19 časova.www.danas.rs
@FlotPSL Belgrade is waking up?
View attachment 4231065
baš takoDegenerisani levicari da bog da crkli svi
Biti levica znaci mrzeti svoj narod
ne bih rekao, niko ne voli migranteProsečan Srbin teži levici, barem po pitanju imigracije. Boli njega kurac što je sranjkožaca sve više ovde
je li misliš da se ovakvi Šveđani tuku sa džihadistima i antifom ili da slayaju i uživaju u životu? oboje znamo da je ovo drugo slučaj
postoji, 1 u 20 ChadovaNe postoji lepi patriota, to je oksimoron
Legija lol, on je prilično ružan ali je muževanView attachment 4231862
Ok ajde da se smiri autizam na sekund i da se vratimo na temu
Liberali imaju slabu svest i ne bi trebalo da ostavljaju potomstvo
možda je i bolje tako? samo se konzervativci trebaju razmnožavati, po mogućnosti što višePa oni i nemaju decu. Oni bi radije jednog kera i dobar posao nego porodicu
šta pričaš ti, on je Chad za svoju generacijuOgre, 0 appeal
ta normijevska pasivnost je možda i gora od liberalskog autošovinizmaA ko ih je stvorio?
Naravno istina je sta si rekao ali i normiji nisu nesto bolji
Liberal direktno napada svoju naciju
Normie samo boli kurac sta se desi sa njom
Sumljam da neo nacisti podrzavaju Arape ili Jevrejee ovakvi ti podrzavaju PaLIEstinu, pa ti vidi na čiju stranu staješ
Kako?fašizam
Ne slazem se sa ovimne bih rekao, niko ne voli migrante
Naravno da se ovi tipovi ne tuku ali govorio je o pameti i lepotije li misliš da se ovakvi Šveđani tuku sa džihadistima i antifom ili da slayaju i uživaju u životu? oboje znamo da je ovo drugo slučaj
Da slazem seLegija lol, on je prilično ružan ali je muževan
Da jestemožda je i bolje tako?
Kako?ta normijevska pasivnost je možda i gora od liberalskog autošovinizma
fuck this thread and youSumljam da neo nacisti podrzavaju Arape ili Jevreje
Kako?
Fascism is characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived interest of the nation or race, and strong regimentation of society and the economy
Ne slazem se sa ovim
Zene bilo koje rase 99% nema problem sa migrantima
Naravno da se ovi tipovi ne tuku ali govorio je o pameti i lepoti
Da slazem se
Da jeste
Zar nisi ti isto ka desnoj strani?
Kako?
Ovaj pravi sranje a ovog boli kurac za sranje
Oboje su sranje na neki svoj nacin ali jedan ja kriv za sve
antifa podržava Arape a i mnogi neonacisti podržavaju Arape jer muh "da joos"Sumljam da neo nacisti podrzavaju Arape ili Jevreje
to je italijanska ideologija čiji je tvorac Musolini nazivao Slovene podljudimaKako?
Fascism is characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived interest of the nation or race, and strong regimentation of society and the economy
žene se boje da kažu šta misleNe slazem se sa ovim
najpametniji likovi su sub-5Naravno da se ovi tipovi ne tuku ali govorio je o pameti i lepoti
pa jesam, to što sam protiv nacizma i fašizma (koji su protiv nas kao Srba i Slovena) ne znači da nisam desničarDa jeste
Zar nisi ti isto ka desnoj strani?
normiji su većina, liberali su manjinaKako?
Ovaj pravi sranje a ovog boli kurac za sranje
Oboje su sranje na neki svoj nacin ali jedan ja kriv za sve
Stvarno?to je italijanska ideologija čiji je tvorac Musolini nazivao Slovene podljudima
Ne slazem se sa ovimžene se boje da kažu šta misle
Danajpametniji likovi su sub-5
Okej vidim tvoju pojentunormiji su većina, liberali su manjina
normiji su pokretačka snaga i ako su oni mrtvi, onda je i čitava nacija mrtva
zbog čega je pao Zapad, zbog šačice woke nakaza ili zbog pasivnosti većine?
Stvarno?
Ne govorim da nisi upravu ali mi treba dokaz
sarađivali su sa četnicima zato što su četnici pokušavali da "pasivizuju" okupatora, okrenu ih protiv NDH (od kojih su se distancirali) i eventualno iskoriste za borbu protiv komunistaZar nisu saradjivali sa cetnicima?
zašto bismo mi imitirali osvajačke i ugnjetavačke ideologije i režime?Ali to je vezano za princip kako drzava radi
I jevrej moze da bude fasista po njoj
žene su lakše za manipulaciju ali da znaju šta podržavaju, prve bi bile protiv togaNe slazem se sa ovim
IMO zene nemaju problema da prave nove konekcije i generalno sve zene pomazu jedna drugoj na neki nacin
Tldr Sve zene imaju hivemind
paa... nije da su elita ali nisu ni glupiDa
Mada lepi ljudi su generalno pametni
najbolja "eugenika" je razmnožavati se sa genetski udaljenim i pametnim osobama koje dijele iste vrijednosti i stavoveOkej vidim tvoju pojentu
Po mojem misljenju normiji mogu da ostanu(ali i dalje treba eugenika sa vodi tu) ali pod uslovom da nas vode grupa ljudi koji imaju visok IQ i kojih zanimaju samo interes nacije i svojih ljudi
To bi bilo najjbolje za sve Evropske zemlje
this is not an English threadspeak english please
Ok nisam znao
Zbog nasih interesazašto bismo mi imitirali osvajačke i ugnjetavačke ideologije i režime?
Da al zabavno je da zajebavam hrvate zbog togasarađivali su sa četnicima zato što su četnici pokušavali da "pasivizuju" okupatora, okrenu ih protiv NDH (od kojih su se distancirali) i eventualno iskoriste za borbu protiv komunista
četnici su učestvovali u ustanku protiv Italije u CG
ta "saradnja" je bila privremena i neprincipijelna iz očiglednih razloga
Lakse je naterati CRNCA da bude BELI NACIONALISTA nego zenu da bude malo rasistickažene su lakše za manipulaciju ali da znaju šta podržavaju, prve bi bile protiv toga
Primetio sam da Turkinje su dosta rasisticki nastrojene na internetu sto je cudnopa mislim evo Turkinje znaju šta je islamizam i šta su migranti i iznenadilo bi te koliko njih zapravo mrzi sve to.
Sta mislis pod ovim?genetski udaljenim
Onda je slucajna genetska mutacijaećina zgodnih ljudi ima mid roditelje
Ja sam Ateistasvi smo od krvi i mesa i svi smo jednaki pred Bogom
Meni je žao civila koji ginu, jer oni ispaštaju dok generali i elita neće nikada odgovarati za svoje zločine. Ništa niko ne dobija time što ga ja podržavam na kraju krajevae ovakvi ti podrzavaju PaLIEstinu, pa ti vidi na čiju stranu staješ
Isti ti kurac dal ih vole ili ne jer niko ne preuzima ništa povodom njih a oni samo dolaze. Šta znači meni što će prosečan lik da sere po njima a ne želi da ih fizički napadne? Teška pilula da progutaš, ali istina je da se prosečan belac plaši obojenog. Jedini razlog zašto su zapadnjaci dominirali je zbog superiornog oružija koji im je dao osećaj prednosti.ne bih rekao, niko ne voli migrante
Sprdam gašta pričaš ti, on je Chad za svoju generaciju
pa i danas takvi kao on slayaju najbolje ribe
Lookism. Da su migranti lepi i visoki ne bi imale problem sa njima. Da dolaze zgodni crnci svaka deseta bi se pojebala sa njimaNe slazem se sa ovim
Nisu, halo efekatDa
Mada lepi ljudi su generalno pametni
*rekombinacija, većina PSL bogova ima prosečne roditelje. Veća je šansa da imaš moggera sa Stacy ali nije 100% (kao ni bilo šta drugo u stvarnosti)Onda je slucajna genetska mutacija
speak english please
Terajte se u kurac ko vas zvao uopštefuck this thread and you
What could this possibly mean. I'm just excited.Terajte se u kurac ko vas zvao uopšte
Wish you the happy HalloweenWhat could this possibly mean. I'm just excited.
wait man this isn't an english threadWish you the happy Halloween
sad znašOk nisam znao![]()
naš interes nije da slijedimo takvu trulu ideologijuZbog nasih interesa
ne vidim kako bi to trebalo da ih "zajebavaš" oko toga, fašistička Italija nam je zajednički neprijatelj pa ma šta ti mislioDa al zabavno je da zajebavam hrvate zbog toga
pa ne znam, ja neLakse je naterati CRNCA da bude BELI NACIONALISTA nego zenu da bude malo rasisticka
pa nije čudno, kod njih tamo migranti iz Sirije, Pakistana, Avganistana itd... prave probleme a često i silujuPrimetio sam da Turkinje su dosta rasisticki nastrojene na internetu sto je cudno
da bi se trebao oženiti sa curom za koju si siguran da nemate zajedničke pretkeSta mislis pod ovim?
pa da, ne znam za Chada koji ima Chad braću, uvijek bude Chad i MTN-HTN braćaOnda je slucajna genetska mutacija
i ja sam lutao ka tome ali to je deluzijaJa sam Ateista
politics, history, women, demographics, eugenics and so onwhat are you debating about
eugenics is evil thoughpolitics, history, women, demographics, eugenics and so on
i mean in general it's not that bad but i'm saying about aryan eugenicseugenics is evil though
which slums you fromwait man this isn't an english thread
carthagewhich slums you from
za to su krivi teroristi koji ih koriste kao ljudski štitMeni je žao civila koji ginu, jer oni ispaštaju dok generali i elita neće nikada odgovarati za svoje zločine.
dobija, i te kakoNišta niko ne dobija time što ga ja podržavam na kraju krajeva
mi nismo isti kao zapadnjaciIsti ti kurac dal ih vole ili ne jer niko ne preuzima ništa povodom njih a oni samo dolaze. Šta znači meni što će prosečan lik da sere po njima a ne želi da ih fizički napadne? Teška pilula da progutaš, ali istina je da se prosečan belac plaši obojenog. Jedini razlog zašto su zapadnjaci dominirali je zbog superiornog oružija koji im je dao osećaj prednosti.
Pričamo o proseku, naravno da ima belaca koji imaju muda, al takvi su retki
ima i togaLookism. Da su migranti lepi i visoki ne bi imale problem sa njima. Da dolaze zgodni crnci svaka deseta bi se pojebala sa njima
nisu prepametni ali nisu ni glupiNisu, halo efekat
bas to*rekombinacija, većina PSL bogova ima prosečne roditelje. Veća je šansa da imaš moggera sa Stacy ali nije 100% (kao ni bilo šta drugo u stvarnosti)
what about you?which slums you from
whatcarthage
Serbiawhat about you?
do you like Serbia? is this country based?what
Serbia
are you guys welcome for migrants?what
Serbia
Lying dog you told me you were a north Europeancarthage
No fuck off and stay where you are fromare you guys welcome for migrants?
Lying dog you told me you were a north European
end tbis conversation boiNo fuck off and stay where you are from
why?end tbis conversation boi
you're too femboyish to be Arabcarthage
Rat je druga stvar. Migranti neće objaviti građanski rat Srbima, nego će postepeno povećavati broj i bum, jednog dana će postati većina prvo po velikim gradovima pa posle će se širiti po manjim. A kad se Srbi probude i zarate biće nadbrojani. Tiha invazijaa to što ih niko ne dira... pa isto kao što Cige nismo dirali a protiv Turaka smo dizali bune i ustanke
Za ozbiljan problem je potrebna organizacija, migranti nisu intelektualno sposobni za to. Možda za neki teroristički napad na crkvu jesu, i to je jedan od načina da se Srbi probuditi na vremepotrebno je da migranti naprave neki ozbiljan problem (i tu ne mislim na neku krađicu ili tako neke gluposti) da Srbija postane Poljska na kvadrat...
Pa to, zato i nisam rasista više. I Srbi i Srpkinje bi se karali sa strancima bez problema (ja sam više volim EE ribe nego naše). Šta mi znači da se cimam za svoj narod kad narod boli kurac za sebeima i toga
mada generalno, nije kao da su muški išta manje "inkluzivni" kad dođu guzate strankinje
Nodo you like Serbia?
Not enough I fearis this country based?
If you're willing to integrate yes, Serbs have no problem with shitskins being in their country as long as they are willing to assimilateare you guys welcome for migrants?
I'm cumskinned thoughNo
Not enough I fear
If you're willing to integrate yes, Serbs have no problem with shitskins being in their country as long as they are willing to assimilate
carthagians were not arab though. and I lied. I'm actually a cumskinyou're too femboyish to be Arab
I'm coming I'm coming I'm coming TO SERBIANo fuck off and stay where you are from
nord European is about heritage but I'm not from EuropeLying dog you told me you were a north European
If you do we can meetupI'm coming I'm coming I'm coming TO SERBIA
![]()
if you I promise that you won't rape me then we canIf you do we can meetup
Ne slazem seda bi se trebao oženiti sa curom za koju si siguran da nemate zajedničke pretke
ko zna, kad se oženiš iz istog grada... možda nekad i imaš kolaps pedigrea (da ti se genetsko stablo sužava kad imaš istog pretka po 2 linije) na nekom koljenu, meni je to baš jezivo ali mislim da većina ljudi to ima
tipa, ko ti može garantovati da recimo na 10 koljenu imaš istog pretka i po ocu i po majci ili po njihovim babama ili nešto slično, znaš šta pričam
idealno je npr oženiti Makedonku ili neku sa Juga ili Vojvođanku, ili možda Ruskinju ili Grkinju, kontaš šta mislim, što ste udaljeniji to je bolje za potomstvo
mada... ni to ne znači da ćeš biti Chad, samo da ćeš imati zdravije potomstvo jer kad se genetsko stablo sužava, tada se i povećavaju šanse od bolesti i deformiteta
Iskrenomada generalno, nije kao da su muški išta manje "inkluzivni" kad dođu guzate strankinje![]()
Ne postoji slobodna voljai ja sam lutao ka tome ali to je deluzija
vrati se Bogu i idi u crkvu
I promiseif you I promise that you won't rape me then we can
ffsI promise
Why are u mad bhai
this threads existence makes me madWhy are u mad bhai
Muh predeterminizamNe postoji slobodna volja
Ne postoji Bog