Medžuslovjansky / Меджусловјанскы / Ⱞⰵⰴⰶⱆⱄⰾⱁⰲⱝⱀⱄⰽⱐⰹ

Liberali imaju slabu svest i ne bi trebalo da ostavljaju potomstvo
Pa oni i nemaju decu. Oni bi radije jednog kera i dobar posao nego porodicu

1761068721678
Ogre, 0 appeal

• JFL
Reactions: FlotPSL and hopecel
A ko ih je stvorio?

Naravno istina je sta si rekao ali i normiji nisu nesto bolji

Liberal direktno napada svoju naciju

Normie samo boli kurac sta se desi sa njom

• +1
Reactions: hopecel

@FlotPSL Belgrade is waking up?:eek::eek:

View attachment 4231065
e ovakvi ti podrzavaju PaLIEstinu, pa ti vidi na čiju stranu staješ
Degenerisani levicari da bog da crkli svi

Biti levica znaci mrzeti svoj narod
baš tako

s tim da su i Srbi koji pripadaju ekstremnoj desnici (nacizam i fašizam) isto izdajnici koji mrze svoj narod
Prosečan Srbin teži levici, barem po pitanju imigracije. Boli njega kurac što je sranjkožaca sve više ovde
ne bih rekao, niko ne voli migrante
mhm,ima naravno
View attachment 4231796
Ali pametan + patriotican da
je li misliš da se ovakvi Šveđani tuku sa džihadistima i antifom ili da slayaju i uživaju u životu? oboje znamo da je ovo drugo slučaj
Ne postoji lepi patriota, to je oksimoron
postoji, 1 u 20 Chadova
View attachment 4231862
Ok ajde da se smiri autizam na sekund i da se vratimo na temu

Liberali imaju slabu svest i ne bi trebalo da ostavljaju potomstvo
Legija lol, on je prilično ružan ali je muževan

mada muško i ne mora biti "model", važno je samo imati dimorfizam
možda je i bolje tako? samo se konzervativci trebaju razmnožavati, po mogućnosti što više

kad bismo i mi imali jednu grupu ultra-religioznih ljudi kakvi su Ortodoksni Jevreji u Izraelu, ne bismo bili u demografskoj krizi
Ogre, 0 appeal
šta pričaš ti, on je Chad za svoju generaciju

pa i danas takvi kao on slayaju najbolje ribe
A ko ih je stvorio?

Naravno istina je sta si rekao ali i normiji nisu nesto bolji

Liberal direktno napada svoju naciju

Normie samo boli kurac sta se desi sa njom
ta normijevska pasivnost je možda i gora od liberalskog autošovinizma

• +1
Reactions: VohnnyBoy and FlotPSL
Sumljam da neo nacisti podrzavaju Arape ili Jevreje
Kako?
Fascism is characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived interest of the nation or race, and strong regimentation of society and the economy

Ne slazem se sa ovim

Zene bilo koje rase 99% nema problem sa migrantima

je li misliš da se ovakvi Šveđani tuku sa džihadistima i antifom ili da slayaju i uživaju u životu? oboje znamo da je ovo drugo slučaj
Naravno da se ovi tipovi ne tuku ali govorio je o pameti i lepoti
Legija lol, on je prilično ružan ali je muževan
Da slazem se

možda je i bolje tako?
Da jeste

Zar nisi ti isto ka desnoj strani?

ta normijevska pasivnost je možda i gora od liberalskog autošovinizma
Kako?
Ovaj pravi sranje a ovog boli kurac za sranje
Oboje su sranje na neki svoj nacin ali jedan ja kriv za sve

• +1
Reactions: VohnnyBoy

Kako?
Fascism is characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived interest of the nation or race, and strong regimentation of society and the economy

Ne slazem se sa ovim

Da slazem se

Da jeste

Kako?
fuck this thread and you

• Ugh..
  • Woah
Reactions: FlotPSL and hopecel
antifa podržava Arape a i mnogi neonacisti podržavaju Arape jer muh "da joos"
Kako?
to je italijanska ideologija čiji je tvorac Musolini nazivao Slovene podljudima
Ne slazem se sa ovim

žene se boje da kažu šta misle
najpametniji likovi su sub-5
Da jeste

pa jesam, to što sam protiv nacizma i fašizma (koji su protiv nas kao Srba i Slovena) ne znači da nisam desničar

kažem da je bolje da se liberalska bagra ni ne razmnožava ali oni se razmnožavaju tako što ispiraju mozak tuđem potomstvu
Kako?
normiji su većina, liberali su manjina

normiji su pokretačka snaga i ako su oni mrtvi, onda je i čitava nacija mrtva

zbog čega je pao Zapad, zbog šačice woke nakaza ili zbog pasivnosti većine?

• +1
to je italijanska ideologija čiji je tvorac Musolini nazivao Slovene podljudima
Stvarno?
Ne govorim da nisi upravu ali mi treba dokaz
Zar nisu saradjivali sa cetnicima?

Ali to je vezano za princip kako drzava radi
I jevrej moze da bude fasista po njoj
žene se boje da kažu šta misle
Ne slazem se sa ovim

IMO zene nemaju problema da prave nove konekcije i generalno sve zene pomazu jedna drugoj na neki nacin
Tldr Sve zene imaju hivemind

najpametniji likovi su sub-5
Da
Mada lepi ljudi su generalno pametni

normiji su većina, liberali su manjina

normiji su pokretačka snaga i ako su oni mrtvi, onda je i čitava nacija mrtva

zbog čega je pao Zapad, zbog šačice woke nakaza ili zbog pasivnosti većine?
Okej vidim tvoju pojentu

Po mojem misljenju normiji mogu da ostanu(ali i dalje treba eugenika sa vodi tu) ali pod uslovom da nas vode grupa ljudi koji imaju visok IQ i kojih zanimaju samo interes nacije i svojih ljudi

To bi bilo najjbolje za sve Evropske zemlje

• +1
Reactions: VohnnyBoy and hopecel
speak english please

Stvarno?
Ne govorim da nisi upravu ali mi treba dokaz
1761074515869

Zar nisu saradjivali sa cetnicima?
sarađivali su sa četnicima zato što su četnici pokušavali da "pasivizuju" okupatora, okrenu ih protiv NDH (od kojih su se distancirali) i eventualno iskoriste za borbu protiv komunista

četnici su učestvovali u ustanku protiv Italije u CG

ta "saradnja" je bila privremena i neprincipijelna iz očiglednih razloga
Ali to je vezano za princip kako drzava radi
I jevrej moze da bude fasista po njoj
zašto bismo mi imitirali osvajačke i ugnjetavačke ideologije i režime?
Ne slazem se sa ovim

IMO zene nemaju problema da prave nove konekcije i generalno sve zene pomazu jedna drugoj na neki nacin
Tldr Sve zene imaju hivemind
žene su lakše za manipulaciju ali da znaju šta podržavaju, prve bi bile protiv toga

one jednostavno nemaju pojma

pa mislim evo Turkinje znaju šta je islamizam i šta su migranti i iznenadilo bi te koliko njih zapravo mrzi sve to... a kod nas se to izgleda zaboravilo i potrebno je stalno da ratujemo da sa njima da bismo znali ko su nam neprijatelji
Da
paa... nije da su elita ali nisu ni glupi
Okej vidim tvoju pojentu

Po mojem misljenju normiji mogu da ostanu(ali i dalje treba eugenika sa vodi tu) ali pod uslovom da nas vode grupa ljudi koji imaju visok IQ i kojih zanimaju samo interes nacije i svojih ljudi

To bi bilo najjbolje za sve Evropske zemlje
najbolja "eugenika" je razmnožavati se sa genetski udaljenim i pametnim osobama koje dijele iste vrijednosti i stavove

nema apsolutno nikakvog razloga da se "ružni" ljudi (LTN/LTB) ne razmnožavaju jer prva stvar, 4/10 i nije toliko ružno a druga stvar, većina zgodnih ljudi ima mid roditelje... i ono najvažnije, zašto je izgled toliko bitan?? misliš li da će ti radije neka Stacy manekenka roditi 3 sina ili će to radije učiniti neka LTB sa srednjom školom ili nekim faksom koja radi normijevski posao? mislim zašto bi stavljali na pijedestal zgodne, pametne i bogate ljude? svi smo od krvi i mesa i svi smo jednaki pred Bogom

• Woah
  • +1
Ok nisam znao (y)

zašto bismo mi imitirali osvajačke i ugnjetavačke ideologije i režime?
Zbog nasih interesa
sarađivali su sa četnicima zato što su četnici pokušavali da "pasivizuju" okupatora, okrenu ih protiv NDH (od kojih su se distancirali) i eventualno iskoriste za borbu protiv komunista

četnici su učestvovali u ustanku protiv Italije u CG

ta "saradnja" je bila privremena i neprincipijelna iz očiglednih razloga
Da al zabavno je da zajebavam hrvate zbog toga

žene su lakše za manipulaciju ali da znaju šta podržavaju, prve bi bile protiv toga
Lakse je naterati CRNCA da bude BELI NACIONALISTA nego zenu da bude malo rasisticka
pa mislim evo Turkinje znaju šta je islamizam i šta su migranti i iznenadilo bi te koliko njih zapravo mrzi sve to.
Primetio sam da Turkinje su dosta rasisticki nastrojene na internetu sto je cudno

genetski udaljenim
Sta mislis pod ovim?

ećina zgodnih ljudi ima mid roditelje
Onda je slucajna genetska mutacija

svi smo od krvi i mesa i svi smo jednaki pred Bogom
Ja sam Ateista

• Hmm...
  • +1
Reactions: hopecel and VohnnyBoy
Meni je žao civila koji ginu, jer oni ispaštaju dok generali i elita neće nikada odgovarati za svoje zločine. Ništa niko ne dobija time što ga ja podržavam na kraju krajeva
Isti ti kurac dal ih vole ili ne jer niko ne preuzima ništa povodom njih a oni samo dolaze. Šta znači meni što će prosečan lik da sere po njima a ne želi da ih fizički napadne? Teška pilula da progutaš, ali istina je da se prosečan belac plaši obojenog. Jedini razlog zašto su zapadnjaci dominirali je zbog superiornog oružija koji im je dao osećaj prednosti.

Pričamo o proseku, naravno da ima belaca koji imaju muda, al takvi su retki
šta pričaš ti, on je Chad za svoju generaciju

pa i danas takvi kao on slayaju najbolje ribe
Sprdam ga
Ne slazem se sa ovim

Lookism. Da su migranti lepi i visoki ne bi imale problem sa njima. Da dolaze zgodni crnci svaka deseta bi se pojebala sa njima
Da
Nisu, halo efekat
*rekombinacija, većina PSL bogova ima prosečne roditelje. Veća je šansa da imaš moggera sa Stacy ali nije 100% (kao ni bilo šta drugo u stvarnosti)

speak english please
fuck this thread and you
Terajte se u kurac ko vas zvao uopšte

Ok nisam znao (y)
sad znaš
Zbog nasih interesa
naš interes nije da slijedimo takvu trulu ideologiju

imali smo posla sa drugim tipom totalitarizma 50 godina i mislim da od te tiranije ništa dobro izvukli nismo
Da al zabavno je da zajebavam hrvate zbog toga
ne vidim kako bi to trebalo da ih "zajebavaš" oko toga, fašistička Italija nam je zajednički neprijatelj pa ma šta ti mislio

znaš li ti uopšte ko je finansirao ustaški pokret (a i druge poput VMRO-a) protiv Kraljevine Jugoslavije? pa upravo fašistička Italija, koja im je kasnije tobož okrenula leđa da ne bi prljali ruke, a ulogu ustaških patrona preuzela je NACISTIČKA NJEMAČKA i toga moraš biti svjestan

i još nešto, fašistička Italija je stvorila Veliku Albaniju okupiravši Kosovo

ja ne zajebavam ni tebe niti bilo koga, samo je retardirano da kao Srbin podržavaš te ideologije, isto važi i za Hrvate ali njih makar nisu ubijali masovno kao nas
Lakse je naterati CRNCA da bude BELI NACIONALISTA nego zenu da bude malo rasisticka
pa ne znam, ja ne
Primetio sam da Turkinje su dosta rasisticki nastrojene na internetu sto je cudno
pa nije čudno, kod njih tamo migranti iz Sirije, Pakistana, Avganistana itd... prave probleme a često i siluju
Sta mislis pod ovim?
da bi se trebao oženiti sa curom za koju si siguran da nemate zajedničke pretke

ko zna, kad se oženiš iz istog grada... možda nekad i imaš kolaps pedigrea (da ti se genetsko stablo sužava kad imaš istog pretka po 2 linije) na nekom koljenu, meni je to baš jezivo ali mislim da većina ljudi to ima

tipa, ko ti može garantovati da recimo na 10 koljenu imaš istog pretka i po ocu i po majci ili po njihovim babama ili nešto slično, znaš šta pričam

idealno je npr oženiti Makedonku ili neku sa Juga ili Vojvođanku, ili možda Ruskinju ili Grkinju, kontaš šta mislim, što ste udaljeniji to je bolje za potomstvo

mada... ni to ne znači da ćeš biti Chad, samo da ćeš imati zdravije potomstvo jer kad se genetsko stablo sužava, tada se i povećavaju šanse od bolesti i deformiteta
pa da, ne znam za Chada koji ima Chad braću, uvijek bude Chad i MTN-HTN braća
Ja sam Ateista
i ja sam lutao ka tome ali to je deluzija

vrati se Bogu i idi u crkvu

what are you debating about

Meni je žao civila koji ginu, jer oni ispaštaju dok generali i elita neće nikada odgovarati za svoje zločine.
za to su krivi teroristi koji ih koriste kao ljudski štit

a što se tiče lidera, pa Izrael je pobio mnoge lidere Hamasa, Hezbolaha, Irana itd
Ništa niko ne dobija time što ga ja podržavam na kraju krajeva
dobija, i te kako

moramo stati na kraj medijskim lažima protiv bilo koga
Isti ti kurac dal ih vole ili ne jer niko ne preuzima ništa povodom njih a oni samo dolaze. Šta znači meni što će prosečan lik da sere po njima a ne želi da ih fizički napadne? Teška pilula da progutaš, ali istina je da se prosečan belac plaši obojenog. Jedini razlog zašto su zapadnjaci dominirali je zbog superiornog oružija koji im je dao osećaj prednosti.

Pričamo o proseku, naravno da ima belaca koji imaju muda, al takvi su retki
mi nismo isti kao zapadnjaci

a to što ih niko ne dira... pa isto kao što Cige nismo dirali a protiv Turaka smo dizali bune i ustanke

potrebno je da migranti naprave neki ozbiljan problem (i tu ne mislim na neku krađicu ili tako neke gluposti) da Srbija postane Poljska na kvadrat... aj da se ne lažemo do prije 2 godine, isti ovi rusofili koji slave Putina bi te ubili da kažeš nešto protiv migranata, dok je danas većina njih "rasistički" nastrojena

mislim gle, mi i ne trebamo biti rasisti jer je to corny, trebamo samo biti nativisti jer ne želimo da našom zemljom upravljaju drugi, to je to
Lookism. Da su migranti lepi i visoki ne bi imale problem sa njima. Da dolaze zgodni crnci svaka deseta bi se pojebala sa njima
ima i toga

mada generalno, nije kao da su muški išta manje "inkluzivni" kad dođu guzate strankinje :forcedsmile::forcedsmile:
Nisu, halo efekat
nisu prepametni ali nisu ni glupi
*rekombinacija, većina PSL bogova ima prosečne roditelje. Veća je šansa da imaš moggera sa Stacy ali nije 100% (kao ni bilo šta drugo u stvarnosti)
bas to

• +1
a to što ih niko ne dira... pa isto kao što Cige nismo dirali a protiv Turaka smo dizali bune i ustanke
Rat je druga stvar. Migranti neće objaviti građanski rat Srbima, nego će postepeno povećavati broj i bum, jednog dana će postati većina prvo po velikim gradovima pa posle će se širiti po manjim. A kad se Srbi probude i zarate biće nadbrojani. Tiha invazija

potrebno je da migranti naprave neki ozbiljan problem (i tu ne mislim na neku krađicu ili tako neke gluposti) da Srbija postane Poljska na kvadrat...
Za ozbiljan problem je potrebna organizacija, migranti nisu intelektualno sposobni za to. Možda za neki teroristički napad na crkvu jesu, i to je jedan od načina da se Srbi probuditi na vreme

Ili će zapad da se pobuni protiv njih što če pokrenuti domino efekat kod nas

Sve je ovo uzaludna futurologija tebrex. Ovakve masovne imigracije naroda sa drugog kontinenta sa potpunom drugom psihom nikada nije bio viđen, kolko ja znam
ima i toga

mada generalno, nije kao da su muški išta manje "inkluzivni" kad dođu guzate strankinje
Pa to, zato i nisam rasista više. I Srbi i Srpkinje bi se karali sa strancima bez problema (ja sam više volim EE ribe nego naše). Šta mi znači da se cimam za svoj narod kad narod boli kurac za sebe

• +1
Reactions: hopecel
No

Not enough I fear

If you're willing to integrate yes, Serbs have no problem with shitskins being in their country as long as they are willing to assimilate
I'm cumskinned though

• Love it
da bi se trebao oženiti sa curom za koju si siguran da nemate zajedničke pretke

ko zna, kad se oženiš iz istog grada... možda nekad i imaš kolaps pedigrea (da ti se genetsko stablo sužava kad imaš istog pretka po 2 linije) na nekom koljenu, meni je to baš jezivo ali mislim da većina ljudi to ima

tipa, ko ti može garantovati da recimo na 10 koljenu imaš istog pretka i po ocu i po majci ili po njihovim babama ili nešto slično, znaš šta pričam

idealno je npr oženiti Makedonku ili neku sa Juga ili Vojvođanku, ili možda Ruskinju ili Grkinju, kontaš šta mislim, što ste udaljeniji to je bolje za potomstvo

mada... ni to ne znači da ćeš biti Chad, samo da ćeš imati zdravije potomstvo jer kad se genetsko stablo sužava, tada se i povećavaju šanse od bolesti i deformiteta
Ne slazem se

mada generalno, nije kao da su muški išta manje "inkluzivni" kad dođu guzate strankinje :forcedsmile::forcedsmile:
Iskreno
Vecina nasih muskarca je retardirana ako se poredimo sa zapod
EUGENIKA ODMAH!!!

i ja sam lutao ka tome ali to je deluzija

vrati se Bogu i idi u crkvu
Ne postoji slobodna volja
Ne postoji Bog

To je jedino sto mi je trebalo da shvatim

Ne postoji slobodna volja
Ne postoji Bog
Muh predeterminizam
Predeterminizam i fatalizam su filozofije za ljude koji bi radije da krive višu silu za svoje neuspehe nego sebe, tj. cope

Čak i da nemamo slobodnu volju, takve filozofije te nateraju da digneš ruke od sebe. Ateizam isto

Users who are viewing this thread

Back