nasıl slayer olunur

Kaltakkıran

Kaltakkıran

so over
turistik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu

• JFL
  • Hmm...
Reactions: recai iskender, Aven and cakdripa
@recai iskender

• +1
Reactions: recai iskender
195 ol dicek simdi amk

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139, recai iskender and 3 others
turistik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu
knk female gZe ile male gaze apayrı şeyler ayrıca blackpill türliye gibi ülkelerde zaten cope bunu ten rengi olarak uçak görünce mızrak atan zenciye benzeyen tipini buraya atsam max 1-2 tane high ltn ratelenecek arkadaşım şehrimdeki tüm kızları siktiğinde anladım

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, DirtyBlonde and maarda
sen olaman boşver

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Arisylva and drakenryuguji
Turistik bölgede işe gir ama biraz farkli bisey olsun ilgi çek mesela patenle garsonluk yapan lavuk gibi

knk female gZe ile male gaze apayrı şeyler ayrıca blackpill türliye gibi ülkelerde zaten cope bunu ten rengi olarak uçak görünce mızrak atan zenciye benzeyen tipini buraya atsam max 1-2 tane high ltn ratelenecek arkadaşım şehrimdeki tüm kızları siktiğinde anladım
sen 2metre olup nasıl sikisemiyon amk

• So Sad
  • JFL
Reactions: Arisylva and recai iskender
çünkü ntler yakişikli olduklarindan değil yani
neyden geldiği belirsiz olan özgüven ve ağır başlılıkları zaten foidler için yetiyor. slav foidleride vermeye dünden razı oluyorlar genelde.

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Sosyal ol bir de softmax + thugmax

o zaman sen niye slaylemiyosun?

o zaman sen niye slaylemiyosun?
CC1513FE C33B 4F33 8055 0958ABDC3410

• JFL
Reactions: DirtyBlonde