Kaltakkıran
so over
turistik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk female gZe ile male gaze apayrı şeyler ayrıca blackpill türliye gibi ülkelerde zaten cope bunu ten rengi olarak uçak görünce mızrak atan zenciye benzeyen tipini buraya atsam max 1-2 tane high ltn ratelenecek arkadaşım şehrimdeki tüm kızları siktiğinde anladımturistik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu
evetAlanya mı
alanyaya gelsem bana misafirperverlik yapar mısınAlanya mı
ne zaman gelceğine bağlı aile evindeyimalanyaya gelsem bana misafirperverlik yapar mısın
Kırtlar hayalimdeki slav kızları sikiyor ben de 21 senedir izliyorum alanyadaevet
simpcity hesabın varmiKırtlar hayalimdeki slav kızları sikiyor ben de 21 senedir izliyorum alanyada
Turistik bölgede işe gir ama biraz farkli bisey olsun ilgi çek mesela patenle garsonluk yapan lavuk gibituristik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu
Var da işim düşmedikçe kullanmıyom 4chan redditte goonluyomsimpcity hesabın varmi
erothots da iyi hesao gerektirmiyor da reddit goatVar da işim düşmedikçe kullanmıyom 4chan redditte goonluyom
neresi alanyanınKırtlar hayalimdeki slav kızları sikiyor ben de 21 senedir izliyorum alanyada
sen 2metre olup nasıl sikisemiyon amkknk female gZe ile male gaze apayrı şeyler ayrıca blackpill türliye gibi ülkelerde zaten cope bunu ten rengi olarak uçak görünce mızrak atan zenciye benzeyen tipini buraya atsam max 1-2 tane high ltn ratelenecek arkadaşım şehrimdeki tüm kızları siktiğinde anladım
çünkü ntler yakişikli olduklarindan değil yaniKırtlar hayalimdeki slav kızları sikiyor ben de 21 senedir izliyorum alanyada
neyden geldiği belirsiz olan özgüven ve ağır başlılıkları zaten foidler için yetiyor. slav foidleride vermeye dünden razı oluyorlar genelde.çünkü ntler yakişikli olduklarindan değil yani
Sosyal ol bir de softmax + thugmaxturistik bölgede yaşıyorum çevremdeki çirkin çocuklar rus karıları götürüyor iş bana gelince aksiyon alamıyom amk nası halletcem bunu
softmaxx yapan kekoSosyal ol bir de softmax + thugmax
high iqsoftmaxx yapan keko![]()
o zaman sen niye slaylemiyosun?knk female gZe ile male gaze apayrı şeyler ayrıca blackpill türliye gibi ülkelerde zaten cope bunu ten rengi olarak uçak görünce mızrak atan zenciye benzeyen tipini buraya atsam max 1-2 tane high ltn ratelenecek arkadaşım şehrimdeki tüm kızları siktiğinde anladım
o zaman sen niye slaylemiyosun?
orosbu cocu calmis
sus sikerimorosbu cocu calmis