Zodiac
Nothing Ever Happens
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Saç yakışmışJustin bieber haircutu salsak suanlik yeter
Mtn
rate?Saç yakışmış
Erkek ortaminda respecti azaltip statusu olumsuz etkiler kral daha mainstream light kekomaxx modellere kaymak lazim nt ve hoeler icinSaç yakışmış
ortama göre değişir kanka kekoların çok az olduğu bir yerde yaşıyorsan dediğin geçersizErkek ortaminda respecti azaltip statusu olumsuz etkiler kral daha mainstream light kekomaxx modellere kaymak lazim nt ve hoeler icin
Keko isin makarasiortama göre değişir kanka kekoların çok az olduğu bir yerde yaşıyorsan dediğin geçersiz
H mtn l htn diyebilirimrate?
piyasacı elit kekolar bu dünyada cenneti yaşıyolar 0 şakaKeko isin makarasi
High t ortamci piyasaci larplaman gerekiyor am sikeceksen dunyanin her yerinde boyle
He kadikoy marjin gotik alternatif kariyi uni festivalde cadirda korunmasiz sikcem diyosan ozaman senin dedigin olur
Ama yine male respect bence daha onemli
Bmw arka koltukpiyasacı elit kekolar bu dünyada cenneti yaşıyolar 0 şaka
hate için söylemiyorum çok arkadaşım var öyle kızdan kıza atlıyolar
ascend sürecim bitsin ilk işim halfelitekekomaxxing
25 yaşında olduğumu kim söyledi amkolm ben seni böyle 25 yaşında ogre sanıyodum
hayat şaşırtır hep zateeen
lhtn25 yaşında olduğumu kim söyledi amk
rate ne veriyon kanka
brutal mog hem depslımız aynı fenodan mog yiyom![]()
kanka şu saçi değiş la saç düz herhalde saç texture verici tozlardan al adını unuttum veya sea salt spray al hatta onu yapma tutorialı vardı atayım
alakası yokPrime cookie king
kendine ne rate veriyorsunmogs me
çok iyi benzetme amkamerikan lise filmlerinde ki pasif agresif bipolar her an herkesi bıçaklıcak biri gibi duruyor
ama beni unutmadığın için chadsin
high mtn low htn bence turkiye standartlarına gore low htn direkltn mtn falan pek bilmiom ama güzel adamsin
bi sorum varda böyle normal looksmaxciler ile bpciler ratingleri böyle farklımı yoksa aynımıhigh mtn low htn bence turkiye standartlarına gore low htn direk
cok kısa falan degilse bide nt ise slayler her turlu
rating height calculating bence copebi sorum varda böyle normal looksmaxciler ile bpciler ratingleri böyle farklımı yoksa aynımı
kolay sevgili yapiom ama magnet gibide değilimrating height calculating bence cope
dısarıyha cık kızlarla konus sosyal anlamda ne kadar kolaysa senin icin isler smv(sexual market value) o kadar yuksek
toplum senin icin zaten rating yapıyor hergun buralarda ratinge ne gerek var
kolay sevgili yapıyosan kolay arkadas yapıyosan sosyal anlamda insanlarla sıkıntı cekmiyosan cekicisindir
biraz daha kızlarla konuşmamı geliştirsem özgüvenli olsam olcaktarating height calculating bence cope
dısarıyha cık kızlarla konus sosyal anlamda ne kadar kolaysa senin icin isler smv(sexual market value) o kadar yuksek
toplum senin icin zaten rating yapıyor hergun buralarda ratinge ne gerek var
kolay sevgili yapıyosan kolay arkadas yapıyosan sosyal anlamda insanlarla sıkıntı cekmiyosan cekicisindir
magnet gibi olmak icin baya iyi olmak lazım zatenkolay sevgili yapiom ama magnet gibide değilim
sağol tşkmagnet gibi olmak icin baya iyi olmak lazım zaten
kolay sevgili yapıyosan normie standartındadır sosyal degerin yada normienin uzeri
cok buralarda sıkıntı yapmana gerek yok softmaxx falan yap daha yakısklı olmak icin botb de threadler var