szolliontaraelis
Grand Regent
Tüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
foto açılmadı vpn'le açtım amkTüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
bacaklar çok ince gözüküyoTüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
160kg squat atıyorum ama benim boyumda birisinin bacakları zaten yağlı olmadığım sürece ince gözükürbacaklar çok ince gözüküyo
198 chadden tavsiye almam
404 bulunamadıTüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
Bu abi birimiTüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
frame nasıl bu kadar geniş? Tebrik ederim.Tüm sorularınıza cevap veriyorum. Sorun istediğinizi.
404 bulunamadı
Spora başlamadan önce 51cm bidelt vardı zaten. Bayadır bidelt ölçmedim ama çevresini ölçtümde kanatları kasmadan 145cm civarıydı, belim de 82cm civarı. Lateral yaparken sadece dirseklerden kaldırmak çok önemli ayrıca özellikle enseye press olmak üzere omuz press veya incline barbell bench i düzenli yapmak gerek.frame nasıl bu kadar geniş? Tebrik ederim.
bunu anlayacak kadar kronik online değilim
başkasının fotosunu kullanıyon diyip dalga geçmiş kısaca fotodan bunu çıkardım @Yagiz8928 doğru mu ne alaka foto amkbunu anlayacak kadar kronik online değilim
çok zor yabaşkasının fotosunu kullanıyon diyip dalga geçmiş kısaca fotodan bunu çıkardım @Yagiz8928 doğru mu ne alaka foto amk
dc yok mu tr sub ının link atın gelem buraya atmam otoatik silmeye ayarlamıştımkanka foto açılmıyo buraya at
Softmaxxing mogs roidsSpor mu ne spor’u senin atan soldier press falan mı atıyor zannediyordun.
Hayır kardeşim çiğ süt, çiğ et ve avcılık yapacaksın.
En büyük önemli nokta genetiğin iyi olmasi bende spora basladigimdan beri omuz gunlerinde genelde lateral atip cikarim arada db shoulder press ekliyorum arka omuz hiç çalısmama rağmen sadece rowlarla devasa olduSpora başlamadan önce 51cm bidelt vardı zaten. Bayadır bidelt ölçmedim ama çevresini ölçtümde kanatları kasmadan 145cm civarıydı, belim de 82cm civarı. Lateral yaparken sadece dirseklerden kaldırmak çok önemli ayrıca özellikle enseye press olmak üzere omuz press veya incline barbell bench i düzenli yapmak gerek.
Çok fazla barfiks/muscle-up ve dips yapman lazım, bir yerden sonra da ağırlıklı yaparsan daha hızlı gelişirsin. Benim kaç tane arkadaşım sırf ağırlıklı barfiks ya da dips yapmak için spor salonuna gidiyor.kalistenik hakkında ne düşünüyorsun aga + sence yalnızca vücut ağırlığı ile çalışmak fizikmax için yeterli mi
başkasının fotosunu kullanıyon diyip dalga geçmiş kısaca fotodan bunu çıkardım @Yagiz8928 doğru mu ne alaka foto amk
Sadece her kası atlamadan çalışabileceğin maksimum agirlikta tukenise git+
kas asimetrisi icin bircok farkli gorus var,
macfit ptleri solo free weight oneriyor,
roid head bruvlar only makine simetrik antreman oneriyor.
gucsuz olan yeri extra calismak mantikli gelmiyor,
freeweight aslinda mantikli olsada tehlikeli gibi idk.
nasil daha iyi kas simetrsi yakalayabilirim?
Çekiş hareketlerinde makinelerde tükenişe gitmek daha kolay genel olarak. Mesela barbell row yaparken ben her zaman backoff set yapıyorum. İtişlerde sallıyorum bench presste 80kg yla 6 tekrar atabiliyosun 0-1rir ile, 2 tane working setini attıktan sonra birini spota çağır 100kg tak bara ve 4-5 tekrar negatif çalış. 4 günde bir gidiyosan ve ağırlıklarında eksilme olmadıysa çalıştığın hacmi arttırabilirsin bence. Tükenişe tamamen gitmek istiyosan 1 tekrar daha çıkmadığında aynı set içinde statik olarak ağırlığı çekebilirsin/itebilirsin.suan proporsiyon scaliosis ve lardoz fixlemek icin onyl back + arm + glute calisiyorum sunu farkettim.
normalde e4d 6-8 tekrar 2-4 set 2-4 haraket yapiyordum, ard arda 3 gun gittim ve 3 gun hic agirliklarim dusmedi, sunu anladim cok yetersiz calisiyormusum + agir calistigimi zannediyordum, yani calisma yogunlugunu ve sertligini hala anlamadigimi ogrendim.
+ kollarim buyumuyor diye agliyordum, 3. gunun sonunda kollarim hala pumpli buyuk duruyordu, gercekten calismayi ogrenmek cok zor birsey hala ogrenmem gereken seyler var.
Kas simetrisi zamanla oturacak. Kaldırdığın ağırlıklar zaten çalıştığın bölgedeki en güçsüz adeleye göre belirlenir. Çok kafana takıyosan unilateral çalış. Sol tricepsin sağdakine göre küçükse önce sol tricepsle cable extension yap 8 tekrar çıktıysa soldakinde de aynı ağırlıkta 8 tekrar yap. Ama bana kalırsa bilateral her zaman daha eğlenceli.+
Benim de oyleydi düzeldi. Devam etmen lazım.looksmax veya gymcellikte direk mental yapan tek bir durum var vucut asimetrisi, yani scaliosis belli olmuyor ama gogus kafesi ve orta vucut biraz asimetrik yani bir taraf daha yukarda normalde insanlarin %90 bodycilerin %50 filan boyle ama inanilmaz takiyorum yani kendimi kasmam gerekiyor duzeltmek icin filan kafayi yicem bunu duzeltemiyorum,
Antreman>recovery>diyet. Eğer güzel idman atmazsan 10 yılda da bi boka benzemezsin. 4yıl 5yıl kişiden kişiye çok fazla değişiyo ama insanların bu lavuk spor yapıyo demesi için 2yıl düzenli gidip yapman lazım minimum. İlaca girmene gerek yok. Klasik zma, d vitamini al. Kilonun 6 katı kadar carb, 1-1.2 katı kadar yağ, 1.5-1.8 katı kadar protein tüket(protein bunların arasında en esnek olan makro çok kasmana gerek yok). İdmandan 1 saat öncesinden min 80-100g carb al ve 2lt su iç. Geriye zaten tükenişe gitmek ve kendi iyileşebileceğin hacim miktarını deneyerek bulman gerekiyor. Haftalık kas grubu başına 10 setle başla 2-3 ay devam et baktın bazı hareketlerde ağırlıklar artmıyor düşür, baktın bazılarında artıyor bi tık daha arttır.Doğal yolla iyi bir vücut kasmak 4-5 yıl mı sürüyor? Aylardir Boşa çalışıyorum gibi hissediyorum baya aq.
İlaçlar hakkında da bir sık bilmiyorum ve zararlı falan diye girmek istemiyorum.
Önerin nedir? Boy 185
peptide kullan sağlıgını sikmezProtein tozu ve kreatin markası olarak ne onerirsin?
Ayrıca hızlı gelişim olmasa da naturaldan daha hızlı gelişmek ve sağlığını bozmadan bir yolu var mı?
İlaçların hepsi zararlı mı tarzında yani
BigJoyProtein tozu ve kreatin markası olarak ne onerirsin?
Ayrıca hızlı gelişim olmasa da naturaldan daha hızlı gelişmek ve sağlığını bozmadan bir yolu var mı?
İlaçların hepsi zararlı mı tarzında yani
Tr de peptit yok. Yüksek frekanslı çalışıp ağır gireceksin. Haftada 3 kere üst vücut çalışıyosan sallıyorum biceps için haftalık hacmin 12 ise her salona gittiğinde 4 set biceps yapacaksın. 48 saat sonrakas yıkımı çok minimal olsa da başlıyor maksimize edebileceğin her şeyi maksimize ederek en kısa sürede gelişebilirsin gerisi allahın takdiri.peptide kullan sağlıgını sikmez
denediklerin sahte mi çıktı bulamadın mı yoksaBigJoy
Tr de peptit yok. Yüksek frekanslı çalışıp ağır gireceksin. Haftada 3 kere üst vücut çalışıyosan sallıyorum biceps için haftalık hacmin 12 ise her salona gittiğinde 4 set biceps yapacaksın. 48 saat sonrakas yıkımı çok minimal olsa da başlıyor maksimize edebileceğin her şeyi maksimize ederek en kısa sürede gelişebilirsin gerisi allahın takdiri.
Kanka adamlar rad140 kapsüllerinin içine danabolu bıçağın sapıyla ezip tozunu koyuyo, dal daşak halde kazanda kanguru sidiğinden hallice testosteron yapıp millete satıyolar. Alıp neden deneyeyim aq? Peptit kullanacağına eczaneden growth al takıl.denediklerin sahte mi çıktı bulamadın mı yoksa
bu arada çok haklı yazı proteinin okadar önemli olmadigi hakkinda çoğu araştirma var şuan fazla protein fazla kas gelişimiyle orantılı değil hatta düşük kabul edilecek protein yiyenler bile safe zonedaBenim de oyleydi düzeldi. Devam etmen lazım.
Antreman>recovery>diyet. Eğer güzel idman atmazsan 10 yılda da bi boka benzemezsin. 4yıl 5yıl kişiden kişiye çok fazla değişiyo ama insanların bu lavuk spor yapıyo demesi için 2yıl düzenli gidip yapman lazım minimum. İlaca girmene gerek yok. Klasik zma, d vitamini al. Kilonun 6 katı kadar carb, 1-1.2 katı kadar yağ, 1.5-1.8 katı kadar protein tüket(protein bunların arasında en esnek olan makro çok kasmana gerek yok). İdmandan 1 saat öncesinden min 80-100g carb al ve 2lt su iç. Geriye zaten tükenişe gitmek ve kendi iyileşebileceğin hacim miktarını deneyerek bulman gerekiyor. Haftalık kas grubu başına 10 setle başla 2-3 ay devam et baktın bazı hareketlerde ağırlıklar artmıyor düşür, baktın bazılarında artıyor bi tık daha arttır.
Haftada 4 gün gidebiliyosan upper/lower a geç. u/l/rest/u/rest/l/rest şeklinde yapabilirsin. Frekansını 3 yapmak istiyosan u/l/rest/u/rest/l/u şeklinde yapabilirsin ya da push/pull/legs/rest/upper/rest/lower şeklinde de olur. Gücün artıyosa ve keyif alıyosan o programa devam etmelisin. Ben şahsen fbeod den hiç keyif almıyorum.yeni başlayan birine ne önerirsin
3gün full body yapıyorum compound liftlerin hepsi var squat bench deadlift
önceden haftada 5 gidiyordum gelişim çok kötüydü agirliklar artmiyordu iyileşemiyorum ben fazla volume iyj gelmiyo sanirim
1 yıl kucukken gittigim dönem 60kg bench atiyodum 5 6 ay 60kg benchte takili kaldim hatta, şuan 2. haftadan 65e geçtim perşembe yine bench var
bugünde inc dumb pressde 25leri repledim
her hafta gücüm artıyo bu programi ne kadar decam edeyim
yani bende pek keyif almıyorum çok zor geliyor full body ama beginner territoryden çıkana kadar buna devam edicem gibi oda nerden baksan minimum 1-2 sene arasıHaftada 4 gün gidebiliyosan upper/lower a geç. u/l/rest/u/rest/l/rest şeklinde yapabilirsin. Frekansını 3 yapmak istiyosan u/l/rest/u/rest/l/u şeklinde yapabilirsin ya da push/pull/legs/rest/upper/rest/lower şeklinde de olur. Gücün artıyosa ve keyif alıyosan o programa devam etmelisin. Ben şahsen fbeod den hiç keyif almıyorum.
Antrenmanın optimalleştiğinde, ağırlıkların düzenli aralıklarla artmaya başladığında, uykunu ve diyetini recovery + kas gelişimine yoracak şekilde adapte ettiğinde ve bunları rutine oturttuğunda beginnerdan çıkmış oluyorsun. 100 Bench attıktan sonra pplden çıkıcam falan dersen daha çook işin var. Kendini sayılarla kısıtlama(100 bench-140squat-180deadlift atana kadar)
6 aydır ağırlık kaldırmıyorum yeniden başlayacağımAntrenmanın optimalleştiğinde, ağırlıkların düzenli aralıklarla artmaya başladığında, uykunu ve diyetini recovery + kas gelişimine yoracak şekilde adapte ettiğinde ve bunları rutine oturttuğunda beginnerdan çıkmış oluyorsun. 100 Bench attıktan sonra pplden çıkıcam falan dersen daha çook işin var. Kendini sayılarla kısıtlama
ben sana inanıyorum6 aydır ağırlık kaldırmıyorum yeniden başlayacağım![]()
senin threadleri okuyacağımben sana inanıyorum
biraz eskidi ya yeni bişey yazıcam yakındasenin threadleri okuyacağım![]()
copeAntrenmanın optimalleştiğinde, ağırlıkların düzenli aralıklarla artmaya başladığında, uykunu ve diyetini recovery + kas gelişimine yoracak şekilde adapte ettiğinde ve bunları rutine oturttuğunda beginnerdan çıkmış oluyorsun. 100 Bench attıktan sonra pplden çıkıcam falan dersen daha çook işin var. Kendini sayılarla kısıtlama
hee cope sen 100 bench atana kadar ppl yapcope
dediklerini yapmadan bu ağırlıklara ulaşamazsın zaten, insanın kendini yargılayıp kendi karar vermesindense belirli bi measurement koymak daha iyi
izole arka omuz çalışan (haftada 2-3) ağır toptur yuvarlaktır kendine ve davranışlarına çeki düzen vermelidir sırtla beraber row ya da kelso sonrası 1 set failure rear delt fly yeterli haftada 1 gün ayrı fiberler çalışsın diye o daEn büyük önemli nokta genetiğin iyi olmasi bende spora basladigimdan beri omuz gunlerinde genelde lateral atip cikarim arada db shoulder press ekliyorum arka omuz hiç çalısmama rağmen sadece rowlarla devasa oldu
umarım o 3 gün art arda gitmenin sonucunda büyüyen kas görünümünün swellingden olduğunu biliuondur kanka ayrıca failure gittiğin sürece art arda üç değil iki gün bile gym gitmenin çok bi imkanı yoksuan proporsiyon scaliosis ve lardoz fixlemek icin onyl back + arm + glute calisiyorum sunu farkettim.
normalde e4d 6-8 tekrar 2-4 set 2-4 haraket yapiyordum, ard arda 3 gun gittim ve 3 gun hic agirliklarim dusmedi, sunu anladim cok yetersiz calisiyormusum + agir calistigimi zannediyordum, yani calisma yogunlugunu ve sertligini hala anlamadigimi ogrendim.
+ kollarim buyumuyor diye agliyordum, 3. gunun sonunda kollarim hala pumpli buyuk duruyordu, gercekten calismayi ogrenmek cok zor birsey hala ogrenmem gereken seyler var.
3 gün full body yapıyorum en mogger program yeni başlayanlar için nglhee cope sen 100 bench atana kadar ppl yap![]()
free weighti ben de destekliyorum ilk ay herkes free weight yapmalı bence çünkü makineler eşit ittirildiği yani sağdan ittiğinde sol makine kolu da öne gittiği için sen ikisi de eşit sansan da doğal olarak güçlü olan kolun daha çok basıp daha çok mur olcak bunun en basit örneği leg extensionda sağ bacağın sola göre daha çok gelişmesidir ya da solaksan solun çok daha fazla gelişmesidir ilk ay free weight okeydir bence hatta belki ikinci ay da olabilir+