EK0
ltb lover
yapacağınız işi sikeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır bide şunu anlamıyorlarBoşuna kavga ediyorlar baştan genetiğin kötüyse istersen canlı canlı koyun inek de yesen asla iyi görünemiceksin
aajonus sence dogal yollardan mi 60 yasinda oldu git arastir oyle gelTiktok lm salgını nedeniyle en fazla 15-20 yıl var olan ilkel beslenmeyi lm ve ascendle bağdaştıran larper orospu evlatlarından biktigim için bu konuyu acıyorum
bu heriflerin en cok savundugu seylerden biri ortalamanın ustunde yasam omrunu iddia etmeleri amk halbuki primalcilerin babası olan
aajonus adlı herif 60lı yaslarında olen basarısız diyetisyenin teki amk ortalama erkek yaşamı omru bile 75 ve ustuyken uzun kaliteli yaşamı iddia eden primal beslenmeyi ilk one suren kisilerden olan bir adamın 60 yasında olmesi yariyor amk
o bide çiğ süt mevzusu var çiğ süt buzlarında gösteriler yaptıgını düşünüyorum keçi boyu cig sut ictigini gosterip kefir içiyor aslında çünkü kefirin besin değeri çiğ sütten daha yüksek
sonuc olarak umarım bu sikko akım sona erer daha fazla görmeye tahamulum yok eger aranızda primalci olam varsa bu konuyu tartısabilirim ama bilimsel herhangibir argüman sunacaklarını sanmıyorum
sence anlatmaya calıstıgım omu aga bunumu cıkardın o yazıdan ve evet dogal sekilde olmedigini biliyorum ama zeka seviyesi 80 falan benceaajonus sence dogal yollardan mi 60 yasinda oldu git arastir oyle gel
sence anlatmaya calıstıgım omu aga bunumu cıkardın o yazıdan ve evet dogal sekilde olmedigini biliyorum ama zeka seviyesi 80 falan bence
zırva herifin tekiydi dostum umarim goatiste perma ban falan yer pedofili orosbuevladiz
zirva dedigin adam amerikada cig sutu legallestirdi ve birden cok kez zehirlenmeye calisti ve sonundada balkondan ittirildi neden acabasence anlatmaya calıstıgım omu aga bunumu cıkardın o yazıdan ve evet dogal sekilde olmedigini biliyorum ama zeka seviyesi 80 falan bence
zırva herifin tekiydi dostum umarim goatiste perma ban falan yer pedofili orosbuevladi

goatis konusundada aciklamam var ama deginmek istemiyorumbencede savunucagin herif 15 yasindaki kizlara sarkintilik yapan karisina asit doken bi uyusturucu bagimlisi olmasin (eskiden ictigini bi videosunda itiraf etmisti) aajonusa gelince kendince haklı yonleri olabilir ama zırva dedigim yer pisirilen seyin besin degerini kaybetmesi boyle bisey yok hatta eti pisirdiginde o proteinin vucuda girmesi daha kolay oluyo hadi her seyi gectim biseyleride tadi icin yiyin aga ya cig et cig sut icince chad olmuyosunuz cig beslenmekle normal beslenmenin pratikte hicbir farkı yokzirva dedigin adam amerikada cig sutu legallestirdi ve birden cok kez zehirlenmeye calisti ve sonundada balkondan ittirildi neden acabagoatis konusundada aciklamam var ama deginmek istemiyorum
it was never about proteinbencede savunucagin herif 15 yasindaki kizlara sarkintilik yapan karisina asit doken bi uyusturucu bagimlisi olmasin (eskiden ictigini bi videosunda itiraf etmisti) aajonusa gelince kendince haklı yonleri olabilir ama zırva dedigim yer pisirilen seyin besin degerini kaybetmesi boyle bisey yok hatta eti pisirdiginde o proteinin vucuda girmesi daha kolay oluyo hadi her seyi gectim biseyleride tadi icin yiyin aga ya cig et cig sut icince chad olmuyosunuz cig beslenmekle normal beslenmenin pratikte hicbir farkı yok
pisirince hem vitaminler kayboluyo hemde pismis yiyecekler insani kanser yapar uzun vadede ve zaten chad olmayi beklemiyorumPWKSKWKXKWKXSKCK vitaminler nereye kayboluyo gostersene king ya yuz binlerce yildir eti pisirip yiyoz pisirmeden once yasam suresi 30 yildi amk ne anlatiyonit was never about proteinpisirince hem vitaminler kayboluyo hemde pismis yiyecekler insani kanser yapar uzun vadede ve zaten chad olmayi beklemiyorum
30 sanmaya devam et kral vitaminlerin %20yle %45i yok oluyo ve 30dan fazla toksin olusuyo pisirildigindePWKSKWKXKWKXSKCK vitaminler nereye kayboluyo gostersene king ya yuz binlerce yildir eti pisirip yiyoz pisirmeden once yasam suresi 30 yildi amk ne anlatiyon![]()
bunu gosteren herhangibir calisma varmi peki30 sanmaya devam et kral vitaminlerin %20yle %45i yok oluyo ve 30dan fazla toksin olusuyo pisirildiginde
bunu gosteren herhangibir calisma varmi peki
vitaminlerin 20 yada 45 seklinde yok oldugunu gosteren bi calısma varmı aga ben bulamadım nedenseTelefonun elinde bakabilirsin
skill issue kanka ne diyimvitaminlerin 20 yada 45 seklinde yok oldugunu gosteren bi calısma varmı aga ben bulamadım nedense

evet iqlet oldugu icin balkondan düstü ama anlatmaya calıstıgım bumu sence bunami takildinaajonus 60 yasinda öldu de ölme sebebine baktin mi![]()
evetevet iqlet oldugu icin balkondan düstü ama anlatmaya calıstıgım bumu sence bunami takildin![]()
anlatmaya calıstıgım bu degilevet
hayat bittyher sey cope amk 3 sene annen emzirse de cope her gun kolostrum icip cig et yesen de cope her sey genetik amk bir sikim degismeyecek
her şey genetik diye bişi yok ikizlerin farklı yetiştirildiğinde ne kadar farklı olduğunu kanıtlayan deneyler varher sey cope amk 3 sene annen emzirse de cope her gun kolostrum icip cig et yesen de cope her sey genetik amk bir sikim degismeyecek
ne high risk ne olabilir ki aq bakteri diye bişi yok hepsi kolpa toilet suyu içiyorumİsveçte yaşamıyosanız raw primal diet bos
High risk low reward yani
high risk yok ama low degil direk no reward aq bi katkisi yokne high risk ne olabilir ki aq bakteri diye bişi yok hepsi kolpa toilet suyu içiyorum
bilmiyorum belki öyledir ama son 6 aydır ya çiğ et yiyorum yada çok az pişmiş yiyorum gene lavaş sos falan meyve falan yiyorum ama sıfır sebze cidden sıfır hiç bi problem de yaşamadım gayet iyiyimhigh risk yok ama low degil direk no reward aq bi katkisi yok
gorunuste herhangibir degisme varmı kingbilmiyorum belki öyledir ama son 6 aydır ya çiğ et yiyorum yada çok az pişmiş yiyorum gene lavaş sos falan meyve falan yiyorum ama sıfır sebze cidden sıfır hiç bi problem de yaşamadım gayet iyiyim
yok aynıyım zaten hiç bi zaman sebze aşırı yemedim yani son zamanlardada full kestim çoçukkende hep et yerdim boyum da 193 frameim de yerinde sebzeler gereksiz tamamen aqgorunuste herhangibir degisme varmı king
ya sebze konusunda vücut icin gereksiz stres oldugu soyleniyo bence ama tek basına senze yiyen net iqlettir vegan donusumlerine bakan biri net sekilde anlar zaten aq adamların goz kantalı bile negatif oluyo uee artıyoyok aynıyım zaten hiç bi zaman sebze aşırı yemedim yani son zamanlardada full kestim çoçukkende hep et yerdim boyum da 193 frameim de yerinde sebzeler gereksiz tamamen aq
olum aşırı üzülüyorum instada bi hesap görmüştüm anne çoçuklarını full vegan beslemiş sadece meybe çoçukların göz altları bok gibi palate 20 mm dişleri çarpık dökük maksilal reccesed aşırı üzücü bi şey aq bana yapılsa asla affetmezedimya sebze konusunda vücut icin gereksiz stres oldugu soyleniyo bence ama tek basına senze yiyen net iqlettir vegan donusumlerine bakan biri net sekilde anlar zaten aq adamların goz kantalı bile negatif oluyo uee artıyo
bilmiyorum sadece et ve meyve yeterli bence etin tadı bu kadar iyiken iğrendiğim bir şeyi neden yiyim aq hiç bi sebzenin mi tadı güzel olmazya sebze konusunda vücut icin gereksiz stres oldugu soyleniyo bence ama tek basına senze yiyen net iqlettir vegan donusumlerine bakan biri net sekilde anlar zaten aq adamların goz kantalı bile negatif oluyo uee artıyo
dnr amk üremesin bunlar ben oyle dogsaydım shooting falan yapardimolum aşırı üzülüyorum instada bi hesap görmüştüm anne çoçuklarını full vegan beslemiş sadece meybe çoçukların göz altları bok gibi palate 20 mm dişleri çarpık dökük maksilal reccesed aşırı üzücü bi şey aq bana yapılsa asla affetmezedim
random bi hayvanin eti zaten en kaliteli sebzeden daha iyibilmiyorum sadece et ve meyve yeterli bence etin tadı bu kadar iyiken iğrendiğim bir şeyi neden yiyim aq hiç bi sebzenin mi tadı güzel olmaz