D
Deleted member 52452
Look down on earth and see the seeds you have sown
Sun is shining and shut but idk what to do @Lokki @LooksThinker @maxxmclooks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
no nii iSä yrität niin paljon saada sen mindsetmaxsaamaan
ei tuu mulle kirjotuksiaon kaverilla kyl isot ongelmat, keskittyisin suna vaikka niihen ens syksyn yo kirjotuksiin mielummi ku naisiin
jokerimaksimoinSä yrität niin paljon saada sen mindsetmaxsaamaan
ahaa, miks eiei tuu mulle kirjotuksia
lopetan lukionahaa, miks ek
sen ku teet nii sit might be overlopetan lukion
I got a plan, John. Trust me, this is a good onesen ku teet nii sit might be over
rdrcelI got a plan, John. Trust me, this is a good one
mul on suunnitelmardrcel
katkeroitua ja muuttaa metsäänmul on suunnitelma
eikatkeroitua ja muuttaa metsään
Hey man it’s all good, take a breather, go for a walk, have a picnic, heck have a sundaei dont want anything. i just want it to stop
no, noHey man it’s all good, take a breather, go for a walk, have a picnic, heck have a sundae
@northern mogger kuuntele tätä äijääHey man it’s all good, take a breather, go for a walk, have a picnic, heck have a sundae
@northern mogger kuuntele tätä äijää
nääkö hommat tulee parantaan mun elämää?@northern mogger kuuntele tätä äijää
klassikMene lenkille vielä kun voit ku huomenna tulee taas uus talvi
ei jaksa olen väsynyt yks hyvä yö uni jostai nii jesMene lenkille vielä kun voit ku huomenna tulee taas uus talvi
Huomenna peräisin ainakin Tampereella tulla +16 tai jotaiMene lenkille vielä kun voit ku huomenna tulee taas uus talvi
ei mutta parantaa oloa varmasti, ong et voi katkeroitua nyt, happymaxx asapnääkö hommat tulee parantaan mun elämää?
Mitä vittua autocorrect tekeeHuomenna peräisin ainakin Tampereella tulla +16 tai jotai
niihä ne sanoo, mut tiiät jo ettei nii käyHuomenna peräisin ainakin Tampereella tulla +16 tai jotai
ei jaksaei mutta parantaa oloa varmasti, ong et voi katkeroitua nyt, happymaxx asap
Valittaa ettei elämä ole kivaa mutta sanoo että ei jaksaei jaksa
niihä ne sanoo, mut tiiät jo ettei nii käy
Mitä vittua autocorrect tekee
onneks koht kesäloma pääsis maalleei mutta parantaa oloa varmasti, ong et voi katkeroitua nyt, happymaxx asap
59päivää ei oo kohtaonneks koht kesäloma pääsis maalle
???? tämä on osa ongelmaa, ei vittu jaksaValittaa ettei elämä ole kivaa mutta sanoo että ei jaksa
mul alkaa periaattees 22.5 ku päättöviikko ni tuut 1h kouluun ja sit kotiopäi59päivää ei oo kohta
mut en tiiä mit teen ei kavereita ei mitää59päivää ei oo kohta
vhä sma homma mullamut en tiiä mit teen ei kavereita ei mitää
tehää meet upvhä sma homma mulla
Sigma!!no, no
i will go into a dark room and fall asleep but before that i descend to madness
im too tired to be madness rn tbhSigma!!
What the sigma!im too tired to be madness rn tbh