D
dogida
Banned
nabıon evin icindede mi liftmaxx takıyon aq aranızda 6 cm var adamla kaşına falan gelmesi lazım.Tamam kanka babam 167 aq ceneme geliyor adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nabıon evin icindede mi liftmaxx takıyon aq aranızda 6 cm var adamla kaşına falan gelmesi lazım.Tamam kanka babam 167 aq ceneme geliyor adam
HAHSHQHSHQAB SON CUMLELER OLMADAN TONY MONTANA TONY MONTANA DEĞİLDİR KARDESİM.azarda dayı ne arar amk omegledir o. Zaten azar da büyük karılar var sen 17 değil misin gir omegleye sabah saatleri liseli avla ama sakın kızlara framemaxxing sabah fabrika akşam bıçak tezgahı kikbox gölge sporu falan deme.
Yok lan cenemle kasim arasina denk geliyornabıon evin icindede mi liftmaxx takıyon aq aranızda 6 cm var adamla kaşına falan gelmesi lazım.
rp konusu vardı ya,onu diyorum.Ne takintisi kral?
Kanka eczane olctu amk yalan mi soylicem takintim falan kalmadi sadece bipodan supheleniyorlar ordan smv dusuklugu var ona takiyorumnabıon evin icindede mi liftmaxx takıyon aq aranızda 6 cm var adamla kaşına falan gelmesi lazım.
Hee dogru soyluyorsunrp konusu vardı ya,onu diyorum.
Kral ne bileyim tipte sıkıntı yok frame var,he boy olarak da eski standartlarda ortalamarp konusu vardı ya,onu diyorum.
aga senin yarrak kaç cm dürüst olKral ne bileyim tipte sıkıntı yok frame var,he boy olarak da eski standartlarda ortalama
ama bipodan suphelendikleri icin cok takintiliyim eger bir foid olursa kiza zarar vermek istemiyorum annem arkadaslarim falan cok narsistsin diyor,bakiyorsun 1 ay moral motivasyon fena oluyor,bakiyorsun 1 ay moral cokuk
Maske yarat veya bul kendine amk buluşmadan önce tak maskeni yüzüne dünyanın en eğlenceli şeyi ilk başlarda zorlanırsın yüksek ihtimal sıçabilirsinde ama ilerde çok işine yarar. Ben datelerimin nerdeyse hepsinin başlangıcında kendimi olduğum gibi lanse etmiyorum karşımdaki aptal orospu da maskesini takıyor ama kızların çoğu beceremiyor sıçıyor bi noktada.Göz boyama olmazsa olmuyor bra,Kekolar nasıl kazanıyorlar kendilerini olmadıkları biri gibi göstererek.O kekoların çoğu 60 kilo güçsüz herifler ama kızlara göre kendileri koruyucu eril erkek vay be
16aga senin yarrak kaç cm dürüst ol
Zaten bunu yapıyorum dating applerden bulduklarıma ama sosyal döngümde okulumdaki kızlara karşı olmuyordu bu işte.Kızlar çözüyor bra özellikle sınıfındaki kızlar anlıyorlar senin değerini mümkünatı yok rol yapamıyordumMaske yarat veya bul kendine amk buluşmadan önce tak maskeni yüzüne dünyanın en eğlenceli şeyi ilk başlarda zorlanırsın yüksek ihtimal sıçabilirsinde ama ilerde çok işine yarar. Ben datelerimin nerdeyse hepsinin başlangıcında kendimi olduğum gibi lanse etmiyorum karşımdaki aptal orospu da maskesini takıyor ama kızların çoğu beceremiyor sıçıyor bi noktada.
@talldarkhandsomeKral ne bileyim tipte sıkıntı yok frame var,he boy olarak da eski standartlarda ortalama
ama bipodan suphelendikleri icin cok takintiliyim eger bir foid olursa kiza zarar vermek istemiyorum annem arkadaslarim falan cok narsistsin diyor,bakiyorsun 1 ay moral motivasyon fena oluyor,bakiyorsun 1 ay moral cokuk
Otistik misinZaten bunu yapıyorum dating applerden bulduklarıma ama sosyal döngümde okulumdaki kızlara karşı olmuyordu bu işte.Kızlar çözüyor bra özellikle sınıfındaki kızlar anlıyorlar senin değerini mümkünatı yok rol yapamıyordum
Kanka konudan bağımsız ama 19 yaşında 166 gel senle Plaklara baktiralim ondan sonraki süreçte birlikte heightmaxx devam edelim bende 16 yaş 167 bu aradaaga senin yarrak kaç cm dürüst ol
kanka sizin boyun da o avantajı var dalga ejderha gibi duruyordur amkaga senin yarrak kaç cm dürüst ol
Geldi maximum copeium ustad geldi gelecek nesil atam diyecek193 altı komple manlet. Sikerim böyle isi amınakoyarım, 198 felan olmadan hakiki moggER olunmaz.
''Chad'' diye bir cins sikindirik bir tallfagden 20 cm boy farkı yiyemez. 170 chad olmaz eşşeoğulları sizi.
View attachment 2844989
Şu terminatörlere bak amk. Ortadaki dünya sampiyonu boksör zenci, sağdaki Tyler Maher diye bir model 195.
Şimdi 1.7'lik güya ''chad'' bir tiktok e-boyun bunlara karşı şansı var mı amk
View attachment 2844995
IRL'de herhangi bir arkadaş grubunda bu sikiklerin üstteki terminatörlerle aynı statüde olması imkansız, bak direk IMKANSIZ.
Zaten tanıdığın birine rol yapmak hata olur anında soğurlar erkek kız farketmeksizin. Tanımadıkların için söyledim ben.Zaten bunu yapıyorum dating applerden bulduklarıma ama sosyal döngümde okulumdaki kızlara karşı olmuyordu bu işte.Kızlar çözüyor bra özellikle sınıfındaki kızlar anlıyorlar senin değerini mümkünatı yok rol yapamıyordum
Kral 173'e 16cmkanka sizin boyun da o avantajı var dalga ejderha gibi duruyordur amk
19 yaşındayım kapanmistir benim uzamam ztn bu saatten sonra sikerler.Kanka konudan bağımsız ama 19 yaşında 166 gel senle Plaklara baktiralim ondan sonraki süreçte birlikte heightmaxx devam edelim bende 16 yaş 167 bu arada
Sence ben uğraşmali miyim yoksa over olduğunu kabul mü etmeliyim?19 yaşındayım kapanmistir benim uzamam ztn bu saatten sonra sikerler.
Sosyal döngü over bu yüzden + flört aşamasını hiç sevmiyorum olayı hemen başlatmak istiyorum ama sosyal döngüde böyle olmuyordu işte illa ki kızlar bir arkadaş olmak istiyorlar da gereksiz arkadaş olursam gavatlanma ihtimalim olur diye salıyordumZaten tanıdığın birine rol yapmak hata olur anında soğurlar erkek kız farketmeksizin. Tanımadıkların için söyledim ben.
Cok buyuk bir tehdit benim icin ilac falan kullanmiyorum@talldarkhandsome bipo tamamiyla bitmeden hayat baslamaz benim icin,ama cogunlugu atlattim spor sayesinde falan kaliplandim,looksmax falan yaptim,
yarın okula gidip tallfagler tarafından moglanacan kral iyi geceler.Neyse beler saat 10 olmus ben sutumu icip esnemelerimi yapip uyumaya gider iyi geceler
paran varsa uğraş da yoktur tahminen.Sence ben uğraşmali miyim yoksa over olduğunu kabul mü etmeliyim?
Hepimiz icin over ugrasma tipimi falan da gordun 170'den de 2-3cm uzunum zatenSence ben uğraşmali miyim yoksa over olduğunu kabul mü etmeliyim?
sen liseli bir ergen değilsen bende bir sik bilmiyorum :d193 altı komple manlet.
Sizin icin o boyda hayat basladi benim icin depresiflik icin bittiparan varsa uğraş da yoktur tahminen.
bence bi psikologa görün senCok buyuk bir tehdit benim icin ilac falan kullanmiyorum
Beyler kendinize iyi bakin looksmax-liftmaxx-softmaxx hepsini bipo bitirdiSizin icin o boyda hayat basladi benim icin depresiflik icin bitti
ya sen 24-25 yaşındasın da noldu amına koyim 3 yazından 1i yaşı küçüklerle dalga geçmek ya da öğüt vermek sen kendini ne sanıyon aq.sen liseli bir ergen değilsen bende bir sik bilmiyorum :d
xdsen liseli bir ergen değilsen bende bir sik bilmiyorum :d
İyi looksmax yaptim ama irlde foidlerden ioi aldimBeyler kendinize iyi bakin looksmax-liftmaxx-softmaxx hepsini bipo bitirdi
Benim okulum geçen Cuma bitti. Meslek lisesine gittiğim için şuan staj dönemindeyim. Kısacası paramda var zamanımda var. Sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.paran varsa uğraş da yoktur tahminen.
Hayatimi bipo bitirdi hep ugrastim is icin spor icin looksmax icinİyi looksmax yaptim ama irlde foidlerden ioi aldim
Senin sorun çok farklı bra.İlaçlara sana etki etmez +ilaçta kullanma zaten böyle devam etCok buyuk bir tehdit benim icin ilac falan kullanmiyorum
growtha paran yetiyorsa git kullan aga önce bi çocuk endokrinolojisine gidecen galiba hormonlarına baktıracan doktor da verebilir belki.Benim okulum geçen Cuma bitti. Meslek lisesine gittiğim için şuan staj dönemindeyim. Kısacası paramda var zamanımda var. Sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Buraya kadarmis pes etmedim ama intihar noktasina kadar geldim insallah burayi burdakilerden baska kimse okumuyordurHayatimi bipo bitirdi hep ugrastim is icin spor icin looksmax icin
Ya şimdi ya da ömür boyu pişmanlık.Hepimiz icin over ugrasma tipimi falan da gordun 170'den de 2-3cm uzunum zaten
arkandayım kral intihar edersen söz sana hesabındaki yazıları fotolarını falan sildirteceğiz!!!Buraya kadarmis pes etmedim ama intihar noktasina kadar geldim insallah burayi burdakilerden baska kimse okumuyordur
kankam sen niye üstüne alındınki adam 193 altı manlet diyor LAN TR DE 193 KAÇ TANE ADAM VAR AMINA KOYİM ONA SİNİR OLDUM HESABA GÖRE ÜLKENİN %99.5 İ CÜCE AMINA KOYİM SBKFFNLDNFLVLDŞVLXMZLDMCLSMFLLSŞXŞZya sen 24-25 yaşındasın da noldu amına koyim 3 yazından 1i yaşı küçüklerle dalga geçmek ya da öğüt vermek sen kendini ne sanıyon aq.
Nasil yaniYa
Ya şimdi ya da ömür boyu pişmanlık.
Tassak gecme amina kodumarkandayım kral intihar edersen söz sana hesabındaki yazıları fotolarını falan sildirteceğiz!!!
iyi bir sosyal çevren yoksa kendine güzel bir çevre oluştur kolay olacak bir şey değil ama zamanını buna harca eğer zaten varsa da onlarla güzel vakit geçir bir yandan paranı kazanırken.Benim okulum geçen Cuma bitti. Meslek lisesine gittiğim için şuan staj dönemindeyim. Kısacası paramda var zamanımda var. Sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Nasıl yani kral?Ya
Ya şimdi ya da ömür boyu pişmanlık.
sen liseli bir ergen değilsen bende bir sik bilmiyorum :d
intihar edersen söz mezarını bulup ölüm tarihinin altına ticaretmaxx yazdırıcamBuraya kadarmis pes etmedim ama intihar noktasina kadar geldim insallah burayi burdakilerden baska kimse okumuyordur
Kanka oradaki konu heightmaxxdi sosyal çevre olarak zaten çevrem var. Karı kizda var çok şükür ama insan oğlu doyumsuz hep daha iyisini istiyor. 167yim şöyle bi 182 olsam benim için daha effective oluriyi bir sosyal çevren yoksa kendine güzel bir çevre oluştur kolay olacak bir şey değil ama zamanını buna harca eğer zaten varsa da onlarla güzel vakit geçir bir yandan paranı kazanırken.