No shampoo

starboy35

starboy35

Iron
No shampoo worth mü beyler

• +1
Reactions: ascndndfrgt
No shampoo worth mü beyler
banyoya girdikten sonra kafana elma sirkesi dök ondan sonra 2dk bekle durula saçını sonra bi kapta 4 yumurta sarısını karıştır içine biberiye yağı dök 2 3 damla sonra o karışımı kafana sür dağıt iyice kaşa sakalada sür 10dk bekletip o karışımı soğuk suyla yıka ılıkla yıkarsan omlet yaparsın muslukda yıka bide çaktırma anana falan yumurtsyı görmesin polisi arar oğlum deli diye

• Ugh..
Reactions: Deleted member 509734
saç tipine göre değişir ama benim saçım düz bok gibi yaptı saçımı (2 ay boyunca no shampoo) bide saçım uzun biraz böyle iyice katı şekil almayan saman balyasına döndü saçım yıkayınca bi oh çektim bide saçın leşşşş gibi kokuyor no shampooda

• +1
Reactions: starboy35
banyoya girdikten sonra kafana elma sirkesi dök ondan sonra 2dk bekle durula saçını sonra bi kapta 4 yumurta sarısını karıştır içine biberiye yağı dök 2 3 damla sonra o karışımı kafana sür dağıt iyice kaşa sakalada sür 10dk bekletip o karışımı soğuk suyla yıka ılıkla yıkarsan omlet yaparsın muslukda yıka bide çaktırma anana falan yumurtsyı görmesin polisi arar oğlum deli diye
Karınla opustum buarada

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
saç tipine göre değişir ama benim saçım düz bok gibi yaptı saçımı (2 ay boyunca no shampoo) bide saçım uzun biraz böyle iyice katı şekil almayan saman balyasına döndü saçım yıkayınca bi oh çektim bide saçın leşşşş gibi kokuyor no shampooda
Sağol denemiyorum ozaman

• +1
3 aydır yapıyorum çok daha güzel oluyo saçlarım dökülmede azaldı sadece suyla yıka yetiyo

• Hmm...
yıldızoğlan geliyimi izmire yıldızı kaydırıyım bi kayan yıldız diye videomuzu çeksinler
Ananı Ankara havası oynayarak sikerim salak orospu çocuğu

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli
yumurta sarısı kokmazmı amın evladı
duruluyon ondan sonra tabi orosbu cocu sarı sarı dışarımı çıkcan ıslakken kokuyo durula iyice sonra ılık duşuna devam et havluyla iyice kurula saç ıslak kalırsa kokar kalmazsa kokmaz aha ben şimdi dökecem saçıma saçım dahada uzadı biberiye yağıda koyduğum için

Saçının şekik alması için yapıyorsun tuzlu su kullan bence daha iyi benim saçım düz tuzlu su spreyi sıkıyorum istediğim gibi şekil alıyor dalgalanıyor yani

Saçının şekik alması için yapıyorsun tuzlu su kullan bence daha iyi benim saçım düz tuzlu su spreyi sıkıyorum istediğim gibi şekil alıyor dalgalanıyor yani
normal spreyde sorun yok ama tuzlu suda yıkanmak sac kırıgı yapıyo haberin olsun

• +1
Reactions: Thrill
çok düzgün yaparsan worth

• +1
NO SHAMPOO YAPAN OROSPU ÇOCUKLARINA TOPLU TAŞIMADA DENK GELİRSEM KAFALARINI EZERIM

EVDEN ÇIKMAYIN PİSLİK OROSPU ÇOCUKLARI

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, veneficus, Iranidnordid and 1 other person
tuzlu su saçımı sikmişti kupkuru yapıyo saçı ıslatıp havluyla kurutunca kendisi şekil alıyo saçım

• +1
lan amınızı deşicem ama,tiktoktaki editleri izleyip sikko sikko şeyler yapmayın çiğ et yiyen var amk 🤣

• +1
baya worth amk
ama saç tipine bağlı ben yapmadığım zaman descendliyorum resmen

• +1