starboy35
Iron
No shampoo worth mü beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nedendeğil
banyoya girdikten sonra kafana elma sirkesi dök ondan sonra 2dk bekle durula saçını sonra bi kapta 4 yumurta sarısını karıştır içine biberiye yağı dök 2 3 damla sonra o karışımı kafana sür dağıt iyice kaşa sakalada sür 10dk bekletip o karışımı soğuk suyla yıka ılıkla yıkarsan omlet yaparsın muslukda yıka bide çaktırma anana falan yumurtsyı görmesin polisi arar oğlum deli diyeNo shampoo worth mü beyler
saç tipine göre değişir ama benim saçım düz bok gibi yaptı saçımı (2 ay boyunca no shampoo) bide saçım uzun biraz böyle iyice katı şekil almayan saman balyasına döndü saçım yıkayınca bi oh çektim bide saçın leşşşş gibi kokuyor no shampoodaNeden
Karınla opustum buaradabanyoya girdikten sonra kafana elma sirkesi dök ondan sonra 2dk bekle durula saçını sonra bi kapta 4 yumurta sarısını karıştır içine biberiye yağı dök 2 3 damla sonra o karışımı kafana sür dağıt iyice kaşa sakalada sür 10dk bekletip o karışımı soğuk suyla yıka ılıkla yıkarsan omlet yaparsın muslukda yıka bide çaktırma anana falan yumurtsyı görmesin polisi arar oğlum deli diye
orosbu cocu dökmede yarrak gibi kok senKarınla opustum buarada
Sağol denemiyorum ozamansaç tipine göre değişir ama benim saçım düz bok gibi yaptı saçımı (2 ay boyunca no shampoo) bide saçım uzun biraz böyle iyice katı şekil almayan saman balyasına döndü saçım yıkayınca bi oh çektim bide saçın leşşşş gibi kokuyor no shampooda
Bacini yalarimorosbu cocu dökmede yarrak gibi kok sen
yumurta sarısı kokmazmı amın evladıorosbu cocu dökmede yarrak gibi kok sen
yıldızoğlan geliyimi izmire yıldızı kaydırıyım bi kayan yıldız diye videomuzu çeksinlerBacini yalarim
Ananı Ankara havası oynayarak sikerim salak orospu çocuğuyıldızoğlan geliyimi izmire yıldızı kaydırıyım bi kayan yıldız diye videomuzu çeksinler
duruluyon ondan sonra tabi orosbu cocu sarı sarı dışarımı çıkcan ıslakken kokuyo durula iyice sonra ılık duşuna devam et havluyla iyice kurula saç ıslak kalırsa kokar kalmazsa kokmaz aha ben şimdi dökecem saçıma saçım dahada uzadı biberiye yağıda koyduğum içinyumurta sarısı kokmazmı amın evladı
yıldız kayması orosbu cocu 20 post andavalAnanı Ankara havası oynayarak sikerim salak orospu çocuğu
4 gunde 1 kullan bence yada 1 gun arayla amk bu kadar onemli bisey degilNo shampoo worth mü beyler
normal spreyde sorun yok ama tuzlu suda yıkanmak sac kırıgı yapıyo haberin olsunSaçının şekik alması için yapıyorsun tuzlu su kullan bence daha iyi benim saçım düz tuzlu su spreyi sıkıyorum istediğim gibi şekil alıyor dalgalanıyor yani
Tuzlu suda niye yıkanıyım amknormal spreyde sorun yok ama tuzlu suda yıkanmak sac kırıgı yapıyo haberin olsun
biran oyle sandim canimTuzlu suda niye yıkanıyım amk
Lan amcik greysin ne konusuyonyıldız kayması orosbu cocu 20 post andaval
tuzlu su saçımı sikmişti kupkuru yapıyo saçı ıslatıp havluyla kurutunca kendisi şekil alıyo saçımSaçının şekik alması için yapıyorsun tuzlu su kullan bence daha iyi benim saçım düz tuzlu su spreyi sıkıyorum istediğim gibi şekil alıyor dalgalanıyor yani