Tiktok primal beslenme saçmalığı

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Deleted member 210232
primalcilerin nasıl göründüğü ortalamasını tiktoktan alıyorsan tüm looksmaxxlerarda en az cl o zaman bu mantıkla :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair and ascndndfrgt
sence ai tek basınamı cevap veriyor amk sizin bakıp cıktıgınız butun web tarayıcılarına bakıp cevap veriyo bos yapmayin
Ya yarram bilimsel argüman falan filan demişsin senden yardım istedim kendin araştır diyorsun am lalesi madem senin argümanların var bizide bilgilendir

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair and psikozbagimlisi
ai kullanirim daha iyi amk primalcisi senin git ropemax yap
kendin bilimsel argüman mı sunuyorsun beynini siktiğim benden argüman istiyorsun yarrağımı rope diye dolarım boynuna

• JFL
  • +1
Reactions: piuafl, -BayHarbourButcher, Thrill and 2 others
Ya yarram bilimsel argüman falan filan demişsin senden yardım istedim kendin araştır diyorsun am lalesi madem senin argümanların var bizide bilgilendir
amınakodumun salagı seni ustte kefirle cig sutun farkı yazıyo ya EN BASİTİNDEN ai yazıncada kuduruyonuz amk karsıt bi arguman bile sunmuyosunuz

• +1
  • Ugh..
kendin bilimsel argüman mı sunuyorsun beynini siktiğim benden argüman istiyorsun yarrağımı rope diye dolarım boynuna
hayatında kac kere cig beslendin aminakodumun topu madem deneyime baglı benden iyimi bilcen

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
amınakodumun salagı seni ustte kefirle cig sutun farkı yazıyo ya EN BASİTİNDEN ai yazıncada kuduruyonuz amk karsıt bi arguman bile sunmuyosunuz
sen bu threadi bişeyler öğrenmek için açmamışsın yarrağım nefret kusuyorsun bişey araştırmadan etmeden

• +1
sen bu threadi bişeyler öğrenmek için açmamışsın yarrağım nefret kusuyorsun bişey araştırmadan etmeden
toxicleyen sensin ayrıca karsıt herhangibi arguman kullanmadın illa bilimsel diyosanda kendin bak yani sana bunu kanıtlamaklamı ugrasıcam amk

• +1
hayatında kac kere cig beslendin aminakodumun topu madem deneyime baglı benden iyimi bilcen
komple çiğ beslenmiyorum dengeli ve bilinçli bi diyetim var

• +1
Ucube orospu çocuğu okuduğunu anlamıyor musun beynini siktiğimin oğlu bende sana diyorumki beni bilgilendir ben bilmiyorum üstte yazıyor diyor en basitini sikiyim. Thread çiğ süt ve kefirle ile mi alakalı sadece

• +1
toxicleyen sensin ayrıca karsıt herhangibi arguman kullanmadın illa bilimsel diyosanda kendin bak yani sana bunu kanıtlamaklamı ugrasıcam amk
kanka karşıt argüman sunmam için senin argüman sunman lazım bana google aramanı atıyorsun

• +1
google'a soruyu ne şekilde sorduğuna göre cevabı değişiyor zaten bari ai kullanmayı öğren :lul:

• +1
  • JFL
saçma bişey yok primal diette. şovunu yapan ve yanlış yapanlarda sorun var
bak ne yazmışım burda davar seni hala bana diyorki tiktoktakiler öyle iyi olmuyor ama.
güzel yerden sourcelayıp araştırmanı yapıp adam gibi diyetine katarsan problem yok.

• +1
bak ne yazmışım burda davar seni hala bana diyorki tiktoktakiler öyle iyi olmuyor ama.
güzel yerden sourcelayıp araştırmanı yapıp adam gibi diyetine katarsan problem yok.
Hayır birde bana arguman sun falan diyor ben zaten primal diyeti savunmuyorumki sadece ''bilimsel argüman''larını merak etmiştim:lul:

• +1
  • JFL
tamam git sen ilk insan gibi beslen orospu evladı seni dilini damagini sikim

• +1
  • +1
Hayır birde bana arguman sun falan diyor ben zaten primal diyeti savunmuyorumki sadece ''bilimsel argüman''larını merak etmiştim:lul:
karsıt herhangibir yok cunku orospu evladi senin ben anani sikim ya en low iq primat bile anlar bunu

• +1
noldu daha tatava yapamıyon dimi beynini siktiğim
tamam hadi siktirol cig beslen amk cocugu 2 yıl oncesine kadar primal beslenmeyi duymamis gelmis burda konusuyo amk

• +1
siktir git quit at başka hesap falan aç bidahada böyle mal mal threadler açma

• +1
  • JFL
  • +1
karsıt herhangibir yok cunku orospu evladi senin ben anani sikim ya en low iq primat bile anlar bunu
Evet mesela sen anlamışsın. Ayrıca karşıt herhangi bir şey olmasa bu threadi açmazdın zaten

• +1
google ai'a sor anneni psikozbağımlısına siktirmeni söyleyecek korkma ama
napicagimi sanami sorcam amk cocugu PWLXLWKXMEKCMEMCMD

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascndndfrgt, Deleted member 210232 and 1 other person
Yaw beyler sebze seven sebze ağırlıklı beslenen kuzenim 185 hayvan gibi kafatası ramusu falan var boş

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Deleted member 210232
primalcilerin nasıl göründüğü ortalamasını tiktoktan alıyorsan tüm looksmaxxlerarda en az cl o zaman bu mantıkla :lul:
primalle ascendleyen random birini goster o zaman amk bana

• JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 210232
primalle ascendleyen random birini goster o zaman amk bana
sadece 1 şey ile uğraşarak ascendleyen herhangi birini göster bana. o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki acıyorum

• +1
Reactions: Thrill and ascndndfrgt
google ai'a sor anneni psikozbağımlısına siktirmeni söyleyecek korkma ama
PWLSKWLXLEK ezik orospu cocugu hadi bitane ss goster bana istedigin siteden al bana at amk bulursan gel canimi ye orospu evladi bilimsel kanita ihtiyac bile yok amk siktir git cig etini ye sus otur

• +1
Reactions: Thrill
kıskanma ben yediklerimi düzgünce sindirebildigim icin
PWLSKWLXLEK ezik orospu cocugu hadi bitane ss goster bana istedigin siteden al bana at amk bulursan gel canimi ye orospu evladi bilimsel kanita ihtiyac bile yok amk siktir git cig etini ye sus otur

• +1
sadece 1 şey ile uğraşarak ascendleyen herhangi birini göster bana. o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki acıyorum
primalin hicbi sikime katkisi yok amk nasi bi low iqsun sen herhangibir degisim goster bana tamam dicem

• JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 210232 and psikozbagimlisi
tamam hadi siktirol cig beslen amk cocugu 2 yıl oncesine kadar primal beslenmeyi duymamis gelmis burda konusuyo amk
Yaw senin profilinin ta amına koyim çig et yiyen embesilin de ta amına koyiö ikinizi de sikim burda bile kimse saygı duymaz size

• JFL
  • +1
Pişirince tadı daha iyi keşke zengin olsamda nusrette yesem hergün

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Deleted member 210232 and ascndndfrgt
kimse çiğ et yediğinden bahsetmedi bu şopar kafasından uyduruyo üste çıkmak için
Yaw senin profilinin ta amına koyim çig et yiyen embesilin de ta amına koyiö ikinizi de sikim burda bile kimse saygı duymaz size

• +1
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Deleted member 210232
kimse çiğ et yediğinden bahsetmedi bu şopar kafasından uyduruyo üste çıkmak için
Knk neyi tartısıyonuz amk iki adam aynı amac icin burdasınız birbirinize giriyonux burda kavga edenleri harbiden anlamıyom

• +1
Reactions: piuafl, Thrill, letrozoleabusing324 and 1 other person
bu yuzden bu siteye girmiyorum amk senin 2 3 kati postum olan hesabim vardi bi yeni hesap acalim dedik amk primalci orospu evlatlarini uzerime cektim neyse cig beslenen birini ciddiye almıyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, ascndndfrgt and Deleted member 210232
Knk neyi tartısıyonuz amk iki adam aynı amac icin burdasınız birbirinize giriyonux burda kavga edenleri harbiden anlamıyom
adam primali savunuyo benden bilimsel arguman bekliyo yuzeysel bilgi atıncada ai diye kuduruyo amk

• +1
Bİ SEKİNE LO

BU KAVGALAR OLMAZSA FORUMUN TADI TUZU OLMAZ ELLEME JUJUKLARI BIRAK OYNASINLAR

• JFL
  • +1
Reactions: piuafl, Thrill, EK0 and 4 others
Bİ SEKİNE LO

BU KAVGALAR OLMAZSA FORUMUN TADI TUZU OLMAZ ELLEME JUJUKLARI BIRAK OYNASINLAR
bu adam eskiden böyle değildi ya

• JFL
Reactions: piuafl, Thrill, EK0 and 1 other person
ÇİĞ ET İSTİYO MUSUN EVLAT 19 SANTİM SİNDİREBİLİR MİSİN
threadi açana bi daya 19luğu öğrensin ölünmediğini

• JFL
Reactions: piuafl, Thrill and Deleted member 210232
@Atsizz reis bir moneymax guide yapta nusretten yiyelim be kardeşlerin olarak

• +1
  • So Sad
Reactions: Naughty America, Thrill and Deleted member 210232
@Atsizz reis bir moneymax guide yapta nusretten yiyelim be kardeşlerin olarak
SENİN YAZDIKLARINI OKUDUKÇA GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ 😢😢

BU GENÇLERİ ETE KEMİĞE KADINA HASRET BIRAKAN BU DEVLETIN AMINI ŞEREFİNİ Sİ

YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA LİSELİLERE ÇÖZÜMÜM YOK HALİ HAZIRDA ÇALIŞANLAR EK İŞ YAPABİLİR KENDİNE SADECE

LİSELİLERİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN, ÜNİ OKUYANLARIN ZATEN ALLAH BELASINI VERMİŞ

• So Sad
Reactions: piuafl, Naughty America, Thrill and 3 others
aynenn raw milk holy height falan dimi ocuz abi
ya kanka gerçekten sıkıntılısın sen, yemek yemekten korkuyorsun. ve yiyenlerin sadece yemek yiyerek ascendlemeyi planladıklarını falan düşünüyorsun. akli melekelerinde bi sıkıntı yoksa gerizekalısın. üstüne kaynak olarak tiktoktaki insanlar + arama motorunun ai'ını kullanıyorsun :lul: sana sunabileceğim bilimsel argümanları okuyupta bişey öğrenmeyi haketmiyorsun daha pastörize işleminin besin değerlerini azalttığını falan kabul etmiyorsun, daha bişey yazmıyorum buraya rotlamaya devam

• JFL
ya kanka gerçekten sıkıntılısın sen, yemek yemekten korkuyorsun. ve yiyenlerin sadece yemek yiyerek ascendlemeyi planladıklarını falan düşünüyorsun. akli melekelerinde bi sıkıntı yoksa gerizekalısın. üstüne kaynak olarak tiktoktaki insanlar + arama motorunun ai'ını kullanıyorsun :lul: sana sunabileceğim bilimsel argümanları okuyupta bişey öğrenmeyi haketmiyorsun daha pastörize işleminin besin değerlerini azalttığını falan kabul etmiyorsun, daha bişey yazmıyorum buraya rotlamaya devam
yarragıma azaltıyo besin degerini amk ayrıca sadece beslenmeyle ascend arasında tek onun baglı oldugunu iddia etmiyorum primal beslenmenin gorunuse bi katkisi yok hatta tam tersi seni dahada geriye goturuyo bunu anlamak icin ai yda tt ye gerek yok low iq orospu evladi degilsen dedigimi anlarsin

• JFL
Reactions: Thrill and psikozbagimlisi
Yaw beyler sebze seven sebze ağırlıklı beslenen kuzenim 185 hayvan gibi kafatası ramusu falan var boş
Boşuna kavga ediyorlar baştan genetiğin kötüyse istersen canlı canlı koyun inek de yesen asla iyi görünemiceksin

• +1
  • So Sad
Reactions: piuafl, stacyworshipper, Thrill and 3 others