ldarmaxxerr
Bronze
- OP
ai kullanirim daha iyi amk primalcisi senin git ropemax yaptiktoktan izlediği şeye katılmıyor diye ai ile konuşup thread açıyor amk![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ai kullanirim daha iyi amk primalcisi senin git ropemax yaptiktoktan izlediği şeye katılmıyor diye ai ile konuşup thread açıyor amk![]()
Ya yarram bilimsel argüman falan filan demişsin senden yardım istedim kendin araştır diyorsun am lalesi madem senin argümanların var bizide bilgilendirsence ai tek basınamı cevap veriyor amk sizin bakıp cıktıgınız butun web tarayıcılarına bakıp cevap veriyo bos yapmayin
kendin bilimsel argüman mı sunuyorsun beynini siktiğim benden argüman istiyorsun yarrağımı rope diye dolarım boynunaai kullanirim daha iyi amk primalcisi senin git ropemax yap
amınakodumun salagı seni ustte kefirle cig sutun farkı yazıyo ya EN BASİTİNDEN ai yazıncada kuduruyonuz amk karsıt bi arguman bile sunmuyosunuzYa yarram bilimsel argüman falan filan demişsin senden yardım istedim kendin araştır diyorsun am lalesi madem senin argümanların var bizide bilgilendir
hayatında kac kere cig beslendin aminakodumun topu madem deneyime baglı benden iyimi bilcenkendin bilimsel argüman mı sunuyorsun beynini siktiğim benden argüman istiyorsun yarrağımı rope diye dolarım boynuna
sen bu threadi bişeyler öğrenmek için açmamışsın yarrağım nefret kusuyorsun bişey araştırmadan etmedenamınakodumun salagı seni ustte kefirle cig sutun farkı yazıyo ya EN BASİTİNDEN ai yazıncada kuduruyonuz amk karsıt bi arguman bile sunmuyosunuz
toxicleyen sensin ayrıca karsıt herhangibi arguman kullanmadın illa bilimsel diyosanda kendin bak yani sana bunu kanıtlamaklamı ugrasıcam amksen bu threadi bişeyler öğrenmek için açmamışsın yarrağım nefret kusuyorsun bişey araştırmadan etmeden
komple çiğ beslenmiyorum dengeli ve bilinçli bi diyetim varhayatında kac kere cig beslendin aminakodumun topu madem deneyime baglı benden iyimi bilcen
Ucube orospu çocuğu okuduğunu anlamıyor musun beynini siktiğimin oğlu bende sana diyorumki beni bilgilendir ben bilmiyorum üstte yazıyor diyor en basitini sikiyim. Thread çiğ süt ve kefirle ile mi alakalı sadeceamınakodumun salagı seni ustte kefirle cig sutun farkı yazıyo ya EN BASİTİNDEN ai yazıncada kuduruyonuz amk karsıt bi arguman bile sunmuyosunuz
kanka karşıt argüman sunmam için senin argüman sunman lazım bana google aramanı atıyorsuntoxicleyen sensin ayrıca karsıt herhangibi arguman kullanmadın illa bilimsel diyosanda kendin bak yani sana bunu kanıtlamaklamı ugrasıcam amk
bak ne yazmışım burda davar seni hala bana diyorki tiktoktakiler öyle iyi olmuyor ama.saçma bişey yok primal diette. şovunu yapan ve yanlış yapanlarda sorun var
Hayır birde bana arguman sun falan diyor ben zaten primal diyeti savunmuyorumki sadece ''bilimsel argüman''larını merak etmiştimbak ne yazmışım burda davar seni hala bana diyorki tiktoktakiler öyle iyi olmuyor ama.
güzel yerden sourcelayıp araştırmanı yapıp adam gibi diyetine katarsan problem yok.
tamam git sen ilk insan gibi beslen orospu evladı seni dilini damagini sikimbak ne yazmışım burda davar seni hala bana diyorki tiktoktakiler öyle iyi olmuyor ama.
güzel yerden sourcelayıp araştırmanı yapıp adam gibi diyetine katarsan problem yok.
noldu daha tatava yapamıyon dimi beynini siktiğimtamam git sen ilk insan gibi beslen orospu evladı seni dilini damagini sikim
karsıt herhangibir yok cunku orospu evladi senin ben anani sikim ya en low iq primat bile anlar bunuHayır birde bana arguman sun falan diyor ben zaten primal diyeti savunmuyorumki sadece ''bilimsel argüman''larını merak etmiştim![]()
tamam hadi siktirol cig beslen amk cocugu 2 yıl oncesine kadar primal beslenmeyi duymamis gelmis burda konusuyo amknoldu daha tatava yapamıyon dimi beynini siktiğim
napicagimi sanami sorcam amk cocugu PWLXLWKXMEKCMEMCMDsiktir git quit at başka hesap falan aç bidahada böyle mal mal threadler açma
Evet mesela sen anlamışsın. Ayrıca karşıt herhangi bir şey olmasa bu threadi açmazdın zatenkarsıt herhangibir yok cunku orospu evladi senin ben anani sikim ya en low iq primat bile anlar bunu
napicagimi sanami sorcam amk cocugu PWLXLWKXMEKCMEMCMD
primalle ascendleyen random birini goster o zaman amk banaprimalcilerin nasıl göründüğü ortalamasını tiktoktan alıyorsan tüm looksmaxxlerarda en az cl o zaman bu mantıkla![]()
sadece 1 şey ile uğraşarak ascendleyen herhangi birini göster bana. o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki acıyorumprimalle ascendleyen random birini goster o zaman amk bana
PWLSKWLXLEK ezik orospu cocugu hadi bitane ss goster bana istedigin siteden al bana at amk bulursan gel canimi ye orospu evladi bilimsel kanita ihtiyac bile yok amk siktir git cig etini ye sus oturgoogle ai'a sor anneni psikozbağımlısına siktirmeni söyleyecek korkma ama
PWLSKWLXLEK ezik orospu cocugu hadi bitane ss goster bana istedigin siteden al bana at amk bulursan gel canimi ye orospu evladi bilimsel kanita ihtiyac bile yok amk siktir git cig etini ye sus otur
primalin hicbi sikime katkisi yok amk nasi bi low iqsun sen herhangibir degisim goster bana tamam dicemsadece 1 şey ile uğraşarak ascendleyen herhangi birini göster bana. o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki acıyorum
(bakteriler icerden anasını sikiyor)kıskanma ben yediklerimi düzgünce sindirebildigim icin
Yaw senin profilinin ta amına koyim çig et yiyen embesilin de ta amına koyiö ikinizi de sikim burda bile kimse saygı duymaz sizetamam hadi siktirol cig beslen amk cocugu 2 yıl oncesine kadar primal beslenmeyi duymamis gelmis burda konusuyo amk
Yaw senin profilinin ta amına koyim çig et yiyen embesilin de ta amına koyiö ikinizi de sikim burda bile kimse saygı duymaz size
Harbiden amk sulu sulu olsada yesemPişirince tadı daha iyi keşke zengin olsamda nusrette yesem hergün
Knk neyi tartısıyonuz amk iki adam aynı amac icin burdasınız birbirinize giriyonux burda kavga edenleri harbiden anlamıyomkimse çiğ et yediğinden bahsetmedi bu şopar kafasından uyduruyo üste çıkmak için
bu yuzden bu siteye girmiyorum amk senin 2 3 kati postum olan hesabim vardi bi yeni hesap acalim dedik amk primalci orospu evlatlarini uzerime cektim neyse cig beslenen birini ciddiye almıyorumYaw senin profilinin ta amına koyim çig et yiyen embesilin de ta amına koyiö ikinizi de sikim burda bile kimse saygı duymaz size
Reelsde görüyom kocaman tomahawkı 30 dolara yiyorlar tc harbi tımarhane cumhuriyetiHarbiden amk sulu sulu olsada yesem
adam primali savunuyo benden bilimsel arguman bekliyo yuzeysel bilgi atıncada ai diye kuduruyo amkKnk neyi tartısıyonuz amk iki adam aynı amac icin burdasınız birbirinize giriyonux burda kavga edenleri harbiden anlamıyom
Bİ SEKİNE LOKnk neyi tartısıyonuz amk iki adam aynı amac icin burdasınız birbirinize giriyonux burda kavga edenleri harbiden anlamıyom
bu adam eskiden böyle değildi yaBİ SEKİNE LO
BU KAVGALAR OLMAZSA FORUMUN TADI TUZU OLMAZ ELLEME JUJUKLARI BIRAK OYNASINLAR
ÇİĞ ET İSTİYO MUSUN EVLAT 19 SANTİM SİNDİREBİLİR MİSİNbu adam eskiden böyle değildi ya
threadi açana bi daya 19luğu öğrensin ölünmediğiniÇİĞ ET İSTİYO MUSUN EVLAT 19 SANTİM SİNDİREBİLİR MİSİN
Umarım en güzellerini yersin kingReelsde görüyom kocaman tomahawkı 30 dolara yiyorlar tc harbi tımarhane cumhuriyeti
aynenn raw milk holy height falan dimi ocuz abithreadi açana bi daya 19luğu öğrensin ölünmediğini
SENİN YAZDIKLARINI OKUDUKÇA GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ@Atsizz reis bir moneymax guide yapta nusretten yiyelim be kardeşlerin olarak

ŞIMARMA ÇOCUK OKaynenn raw milk holy height falan dimi ocuz abi
tamam kucuk goatisŞIMARMA ÇOCUK OK
ya kanka gerçekten sıkıntılısın sen, yemek yemekten korkuyorsun. ve yiyenlerin sadece yemek yiyerek ascendlemeyi planladıklarını falan düşünüyorsun. akli melekelerinde bi sıkıntı yoksa gerizekalısın. üstüne kaynak olarak tiktoktaki insanlar + arama motorunun ai'ını kullanıyorsunaynenn raw milk holy height falan dimi ocuz abi
yarragıma azaltıyo besin degerini amk ayrıca sadece beslenmeyle ascend arasında tek onun baglı oldugunu iddia etmiyorum primal beslenmenin gorunuse bi katkisi yok hatta tam tersi seni dahada geriye goturuyo bunu anlamak icin ai yda tt ye gerek yok low iq orospu evladi degilsen dedigimi anlarsinya kanka gerçekten sıkıntılısın sen, yemek yemekten korkuyorsun. ve yiyenlerin sadece yemek yiyerek ascendlemeyi planladıklarını falan düşünüyorsun. akli melekelerinde bi sıkıntı yoksa gerizekalısın. üstüne kaynak olarak tiktoktaki insanlar + arama motorunun ai'ını kullanıyorsunsana sunabileceğim bilimsel argümanları okuyupta bişey öğrenmeyi haketmiyorsun daha pastörize işleminin besin değerlerini azalttığını falan kabul etmiyorsun, daha bişey yazmıyorum buraya rotlamaya devam
Boşuna kavga ediyorlar baştan genetiğin kötüyse istersen canlı canlı koyun inek de yesen asla iyi görünemiceksinYaw beyler sebze seven sebze ağırlıklı beslenen kuzenim 185 hayvan gibi kafatası ramusu falan var boş